Gullbilletten

Lever du, eller bare eksisterer du? Eller lider du? Eg har gjort alt. Eg har lidd, eg har bare eksistert og hatt ingen mål og meining med livet, men no. No lever eg. Derfor vil eg komme med nokre enkle tips til dei som lider, til dei som bare går rundt og eksisterer, og til dei som vil leve endå litt meir 🙂

img_8062

For å bli ein person som velger å sjå livet som ein gullbillett er det mykje ein kan starte med:

– Les bøker. Bøker som utvikler hodet ditt. Sinnet ditt.

img_0949

– Sjå inspirerande motivasjonsvideoar på Youtube.

– Spis sunn mat. Næringsrik mat. Du aner ikkje kor mykje det faktisk kan hjelpe deg. Bli venn med kroppen din. Drikk mykje vatn kvar morgon før du gjer noko anna. Det hjelper til med å skylle ut giftstoff. Velg å spise mykje grønsaker, frukt og økologisk mat som ikkje er spraya med alle slags midler.

IMG_1147  img_0924

– Gå deg ein tur. Eller tren det du likar å trene. Aktivitet.

img_6029img_0837

– Finn ein lidenskap, ein hobby, noko nytt. Bytt jobb, jobb bedre.

img_0879

– Gjer noko godt for andre. Eg lover det vil hjelpe deg å sjå lysare på livet.

IMG_4277

– Bestem deg for at du ikkje skal lide meir. Du har bare dette livet! Sjå løysingar istadenfor hindringar. Om du lider, er det på grunn av deg sjølv. Om du føler deg lykkelig og takknemlig, er det på grunn av deg. Ingen andre er ansvarlige, kun du og du aleine. Du er ditt helvete og du er din himmel også.


Ta imot gullbilletten din. Dette eine livet. Og lev det. 

Skrevet av Anita Veberg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *