JEG HADDE ALDRI TRODD JEG SKULLE BLI FORFATTER AV TO BØKER!

inneholder reklame

I april skulle jeg egentlig ha gitt ut min bok. Men pga Korona valgte vi å utsette det. Boken var så godt som ferdigskrevet i 2016. Eller.. Dvs JEG TRODDE den var ferdig da, men etter Gyldendal så mitt potensial og ønsket samarbeide med meg forstod jeg at vi sammen kunne gjøre boken enda bedre. Det betyr så mye for meg at de har hatt tro på meg og de har kommet med så mange gode innspill som har gjort boken bedre. Jeg føler meg heldig som får jobbe med så profesjonelle folk. Det er litt av en prosess å skrive bok. Man kan veleg å gjøre det veldig raskt eller å bruke litt lenger tid. Med den forrige boken synes jeg det ble litt mye stress. Nå ønsket jeg å kose meg mer i prosessen og  å være mer tilstede.

Jeg sa vel egentlig da jeg hadde gitt ut den forrige boken at jeg ALDRI skulle gi ut flere bøker siden jeg opplevde det veldig stressende den gangen. Men med årene har jeg vel egentlig lært at i mitt liv kan ALT skje! 🙂 Og jeg må si jeg er utrolig stolt over at jeg faktisk nå er forfatter av to bøker. OMG! Jeg som var livredd for hva det skulle bli av meg så langt nede som jeg var i ungdomstiden.

Foto: John Andresen Tøy: Jerf / tights.no 

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli forfatter. Jeg gikk ikke engang ferdig videregående. Jeg startet forsåvidt å studere da Korona dukket opp. Jeg tar allmenn fagene på Bjørknes nå, så det er aldri for sent 😉 Jeg var ikke superivrig i norsktimene  på barne og ungdomsskolen og jeg kunne virkelig ikke se inn i framtiden at jeg skulle skrive flere bøker. Men det er vel kanskje fordi jeg har mye på hjertet I guess? Det har alltid falt naturlig for meg å dele erfaringer og kunnskap i håp om å kunne inspirere andre til å bli en sterkere utgave av seg selv. Selv jobber jeg hele tiden med å utvikle meg selv. Jeg har vært så heldig å få jobbe med proffe folk som retter opp og utfyller meg. Jeg er god på mye. Men det er jammen mye jeg ikke kan også.Hehe.. Når man skriver bok i samarbeid med et forlag som Gyldendal skal boken igjennom mange prosesser. Først hadde jo jeg skrevet kladden på manuset. Så fikk jeg innspill og forslag fra redaktør til hvordan boken kunne bli enda bedre. Veldig mye av det gikk på å kommunisere så flere skulle forstå det jeg ønsket å formidle. Samtidig har jeg selv vært igjennom en endringsprosess fra det mer ekstreme til noe som vil vil fungere bedre for flere. Jeg var overrasket over hvor mye frihet og tillit jeg fikk. Det jeg fikk god hjelp til var språkvask slik at alt skulle være mer lettlest og  » to the point». En god del innhold ble fjernet fra boken, men når jeg i dag blar igjennom det ferdige produktet er jeg veldig glad jeg lyttet til innspillene jeg fikk. De gjorde både meg og boken bedre.

Boken kommer 2.januar i 2021. Men du kan allerede nå forhåndsbestille boken signert her 

Noe av det jeg har lagt merke til gjennom de ti siste årene hvor jeg har coachet både kvinner og menn i alderen 16-70 er at kvinner spiser for lite og er redde for å løfte vekter i frykt for å bli «svære». Dette er blant noe av det jeg tar opp i boken og jeg skriver også om hvorfor det er viktig at vi kvinner spiser mer mat og løfter vekter! Jeg deler erfaringer og kunnskap jeg har opparbeidet meg gjennom mange år og metoder jeg har brukt for å skape resultater for hundrevis av kunder. Jeg deler min livsstilsfilosofi og mentale verktøy. Jeg skulle ønske jeg hadde visst alt som står i boken da jeg var 14. Det er viktig å ha en god grunnmur! Vi bygger ikke et hus uten grunnmur..Jeg ønsker at du som leser boken skal bli en sterkere utgave av deg selv.

JEG GLEDER MEG TIL DERE SKAL LESE DEN! TUUUSEN TAKK TIL DERE SOM ALLEREDE HAR BESTILT DEN <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *