Ønsker du bli en sterk feminin powerlady? 


Foto: Jørgen Orlin 

Da er LA Lifestyle – BIKINIAKADEMIET noe for deg????
Ønsker du å komme i ditt livs beste form og se Fit & Fabulous ut? Ønsker du å gå utenfor komfortsonen og pushe dine grenser på treningen? Liker du å være en del av et team og å jobbe hardt mot et konkret mål? Drømmer du om å stå på en scene eller å være modell for en dag på en profesjonell photoshoot?
Teamleder & Fitnesscoach:
Lene Alexandra
Oppstart: 1.desember
Bikiniakademiet er et konsept hvor du sammen med andre likesinnede jenter jobber mot et konkret mål om å komme i ditt livs beste form både fysisk og mentalt. Vårt mål er å pushe deg til å bli den sterkeste utgaven av deg selv over 4 måneder. Vi retter oss mot deg som ønsker å se Fit and Fab ut og for deg som ønsker å være en Sterk og feminin ressurssterk kvinne. Vi ønsker å se deg stråle som en skikkelig powerlady og vi brenner for å pushe deg til å nå dine mål. På Bikiniakademiet ønsker vi skape framtidens lederkvinner og rollemodeller. Fokuset vårt er på Girlpower, treningsglede, mestring og Teamwork. Vi følger antijanteloven og er imot mobbing og baksnakking. 
Mål:
Bikinifitness / Å bli den sterkeste utgaven av deg selv mentalt og fysisk
 Ikke alle kommer kanskje til å havne på scenen, men målet er å få deg i ditt livs beste form og påvirke deg til positive endringer i ditt liv. Om du enten ikke vil stå på scenen eller rekker å komme i form til å stå på scenen i år er du hjertelig velkommen til å heie fram de andre på teamet. Vi kommer langt alene, men lenger i team. Du vil dessuten bli kjent med likesinnede jenter som ofte er grunnlag for nye varige vennskap.
På Bikinifit får du:
3 samlinger
: 
Treningsprogram
Kostholdsprogram
målinger/ før og etter
foredrag om ernæring 
Foredrag om økonomisk helse 
foredrag om sosiale medier 
 foredrag om Beauty og du lærer hvordan sminke deg selv og framheve din skjønnhet 
fokus om mental trening og målsetning. 
Poseringstrening
– Foredrag om trening
. Foredrag om hvordan bli en suksessfull gründer.
Photoshoot med teamet av en av Norges aller beste fitnessfotografer.
Ps: Det er viktig at du forstår at dette vil kreve hardt arbeid og dedikasjon for deg. Så tenk deg nøye om før du sender inn en søknad. Vi ønsker verken kaste bort din eller vår tid. Vi ønsker å skape resultater og å se deg i ditt livs beste form!

Skriv hvorfor du ønsker å være en del av teamet Team LA Lifestyle Og delta på Bikiniakademiet . Send søknad med bilde og navn på din instagram til bikiniakademiet@lalifestyle.no 
Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *