It’s no Secret, It’s not your business

Foto: Jørgen Orlin 

Jeg har blitt nedringt av pressen noen måneder nå angående mitt kjærlighetsliv. Når det gjelder mitt privatliv er dette noe jeg har begynt å sette stadig større pris på de senere årene. Misforstå meg rett. Det er hyggelig at folk bryr seg om hvordan jeg har det og at mennesker er interresert. Men jeg synes ikke jeg behøver ha meldeplikt ovenfor mediene og hele Norges land hver gang det skjer noe i mitt kjærlighetsliv. Det bør være opp til meg selv hva jeg ønsker å dele med hvem og når. Jeg synes pressen går over grensen når de skriver om eller snakker om mitt kjærlighetsliv uten at jeg ønsker det eller ønsker å kommentere det.

Jeg ønsker ikke å dele noe om min sivilstand per dags dato da jeg har behov for å ha litt privatliv for meg selv. Samtidig ønsker jeg å ha fokus på mitt virke som personlig trener og leder av LA Lifestyle. 

Min erfaring med å dele private ting som mitt tragiske kjærlighetsliv i pressen har ikke nødvendighvis bare vært positivt. Jeg synes kjærlighet og forhold kan være utfordrende og jeg må innrømme jeg er usikker på om jeg er skapt for dette. 

Børge er og forblir min bestevenn som liker meg som jeg er. I følge han er jeg en blanding av Moder Theresa og Meryl streep sin karakter i «Devil Wears Prada». 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *