Du kan ikke redde alle..

evb.sogaren.com

Foto: evb.sogaren.com

Har du noen gang opplevd at noen har såret deg dypt mange ganger, men allikevel ønsker å bli tilgitt gang på gang? Har du opplevd noen som sier en ting, men gjør noe helt annet? Noen som lover gull og grønne skoger, men det blir med praten? Har du opplevd noen som kun er der på dine solskinnsdager og som skyver deg unna om du ikke har noe å tilføre vedkommende?

Dette er ikke en sunn relasjon og alt annet enn trygt.  Er dette et forhold du vil være i? Et slikt forhold vil ta all energi fra deg og til slutt vil du føle deg så underernært på energi og selvfølelse at du knapt klarer å puste. Noen velger å kalle det manipulering, hersketeknikk eller i verste fall psykopat. Det finnes selvfølgelig ulike grader av det og desverre er det slik at noen mennesker får fram det beste i deg, mens noen desverre kan få fram det verste i deg.

Har du noen gang følt at du allikevel har lyst til å hjelpe eller redde denne personen som har påført deg så mye vondt? Har du følt at uansett hvor slem han er føler du at du forstår? Kanskje du trodde du kunne forandre han eller redde han? Er du redd han ikke klarer seg uten deg? Har du kanskje vært redd for at han skal ta sitt liv?

Du kan ikke ta ansvar for et annet menneske på den måten. På et tidspunkt er du nødt til å slippe taket og tenke på deg selv og din egen helse. Kom deg unna før det er for sent..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *