SPIS NÆRINGSRIKT OG NOK !!

FITNESSLA

 

Altfor mange spiser altfor lite mat. Og det er ikke bare jenter dette gjelder. Enkelte mannfolk spiser tro det eller ei som ei kjerring. Riktignok spiser jeg sjæl som en mann, men jeg må innrømme at jeg synes det er litt rart når jeg er ute og spiser middag med en mann som pirker i maten.

Dette er ikke godt for noe! Seff er det en balanse, men det som er saken er at når du spiser for lite mat, senkes forbrenningen i kroppen og den kan ødelegges. For da tviholder kroppen på det fettet den har.

Det er mye bedre å fylle på næring jevnt og trutt så kroppen holder forbrenningen oppe. Det blir som bensin for bilen. Den er nødt til å ha bensin for å holde seg igang.

Du må finne den balansen som passer for deg og din kropp. Spis næringsrikt og nok!

LA LIFESTYLE ENKLE TIPS:

  • Selv tenker jeg alltid sunt fett ( smøring), proteiner ( byggesteiner i kroppen) og trege karbohydrater ( energi og velger like store deler av disse på min tallerken til hvert måltid. 
  • Jeg spiser fra 4.6 måltider per dag alt avhengig av hva jeg får til
  • Sover 8 timer hvert døgn fordi for lite søvn gjør at kroppen produserer stresshormonet kortisol som er muskelnedbrytende og holder på fettet. 
  • Jeg drikker ca 2 liter vann hver dag
  • Trener fra 3-8 ganger i uken avhengig av om jeg trener for helse og vedlikehold eller prestasjon som nå mot triathlon. 
  • Jeg drikker en Nespresso ( gjerne med vanilje) hver gang jeg får lyst på noe søtt siden jeg elsker kaffe. Koffein frigjør dopanin, et signalstoff  som gir belønningseffekt i hjernen.  Vi trenger dopaminet for å føle oss vel. Andre får det fra sukker, alkohol eller andre ting, men for meg fungerer kaffe perfekt. Jeg drikker kaffe istedet for søtsaker eller brus.

 

Jeg er spesielt opptatt av at dere unge jentene som leser min blogg forstår at dere blir ikke tyynne eller ripped av å la være å spise eller og gå å sulte dere. Dere er nødt til å gi kroppen næring for at den skal fungere, være i aktivitet for å holde dere i form og huske å hvile.

SÅ SPIS NÆRINGSRIKT OG NOK! 🙂

Its not a diet , Its LA Lifestyle 😉

<3 LA <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *