FJELLBABES

FjellbabeBildene fra Besseggenturen vi ble tatt med mitt nye kamera Sony a5000 som jeg var så heldig å få sponset siden jeg er litt i overkant opptatt av å ta bra bilder. Jeg er overlykkelig over dette kameraet som jeg ble anbefalt av min gode cookievenninne Anne Brith Davidsen som driver Villaperlesukker ! 🙂

For de av dere som har fulgt meg noen år har dere sikkert ikke latt være å se at jeg er opptatt av å gjøre verden vakrere. Riktignok har jeg til tider følt at jeg har måttet tone ned denne siden av meg selv pga den dustete janteloven i Norge som forsåvidt også kan være positiv på mange måter. Det føles jo noen ganger som om det ikke er akseptert å være opptatt av av å se bra ut eller av fine ting. Selv må jeg ærlig innrømme at jeg får enormt mye glede av vakre ting og derfor er dette kameraet HELT perfekt i min LA Lifestyle 🙂

Jeg ønsker kvalitetsbilder og jeg liker å inspirere andre mennesker til en sprekere livsstil i sosiale medier. Derfor er det perfekt at det er bluetooth på kamerat og at ting kan skje raskt når man først har lært seg det tekniske. Heldighvis har jeg to supersmarte venninner som er så snille og hjelper meg. De har til og med lastet ned en app så jeg kan velge filter før jeg tar bildene slik at jeg slipper legge på filtere for å gjøre bildene vakrere etterpå 🙂 JIPPI!

Og det er jo en evig diskusjon hva som er ekte og ikke. Og jeg har sjelden følt jeg er mer meg ekte enn akkurat nå i en alder av 32 hvor jeg faktisk også er i mitt livs beste form. Nå tør jeg virkelig å være meg selv mer enn før og det er så digg! Jeg er bra nok akkurat som jeg er!

Og om noen har problemer med at jeg ikke poster stygge bilder på nettet så får de heller unfollowe . Jeg gidder ikke poste stygge bilder av meg selv for at andre skal føle seg bra.Det er rett og slett ikke MEG å legge ut stygge bilder siden det er jo meg å gjøre verden vakrere enten det er å ta fine bilder eller det er å trene noen for å se enda sprekere ut så de samtidig føler seg bedre og får en bedre selvfølelse.

Jeg føler jeg har en fin balanse på det og det er det som er viktig. Selv er jeg drittlei av at mennesker som er litt chubby skal få applaus og at vi som holder oss i form skal få skylden for kroppspress. DET er jo ikke målet med treningen akkurat. Man kan faktisk velge om man skal la seg påvirke eller ikke og om man føler seg dårlig ved å følge noen som ser bra ut på instagram f.eks bør man kanskje enten jobbe med sin egen selvfølese og balansen mellom sitt indre og ytre eller velge å la være å følge de «fitnessbabesa» som mange unge jenter ikke tåler følge.

VI HAR SELV ANSVAR FOR VÅR EGEN LYKKE OG FOR Å AKSEPTERE OSS SELV SOM BRA NOK!

Alle mennesker er ulike og vi må få lov til å ha den kroppen vi ønsker enten det er å være feit, tynn, høy, lav, muskuløs, skinnybitch eller whatever. Ingen er mer verdt enn noen andre uansett utseende.

JA til frihet! Frihet til å være seg selv!

#lalifestyle

 

 

 

One Comment on “FJELLBABES

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *