MANNFOLKTUR :)

LAFighters

5-11.oktober 2014 ønsker jeg å ha med meg 15 mannfolk på treningstur til Mallorca. Gladtjukasser i 40-50 årskrise med glimt i øyet er øverst på ønskelisten. Det finnes mange menn der ute som har jobbet hardt i mange år og som har blitt pappa og glemt seg selv. Disse mannfolka ønsker jeg å ha med meg på tur slik at jeg kan sparke i de i gang til å leve en sunnere livsstil og økt livskvalitet på sikt.

Jeg har trent mange menn de seneste årene og har klokketro på meg selv og det jeg driver med. Min LA Lifestyle  funker og det er enkelt!

Under ser du bilder av Børge Kraft Pettersen en kunde jeg har trent og coachet gjennom en livsstilsendring.

148971_462654953796214_557233582_n

 

Du kan lese et intervju med Børge her

I needed to improve my overall physique when I joined Lene Alexandra, and I ended up with a complete lifestyle change that has improved all aspects of life. I got in shape to participate in a triathlon, I lost 20 kg and got a better definition after changing my nutrition. But my results are not only in the gym. I have a strengthened my self-esteem, and I´m now more open and humble as a person. I´m in the best shape of my life, and I don´t think that would even be possible without Lene Alexandra as my lifestyle coach.

Børge Kraft-Pettersen, Dealmaker

Du kan lese flere av mine testimonials her . 

 

tumblr_m5rxld1jZ21qcq0rb

 

Foto: Fra gutta testet å svlmme med våtdrakt i Sognsvann som forberedelser til gjennomføring av triathlon 🙂

 

tumblr_m5ryvvY5Vt1qcq0rb

Jeg har alltid vært en av gutta og trives godt med det. De fleste kundene mine sier jeg er streng, men på en bra måte.

Det er supert å være støttespiller i andres liv. Mitt fokus er på livsstilsendringer. Jeg brenner for å kunne gjøre en forskjell. Det å pushe andre mennesker til å nå sine mål og øke sin livskvalitet  digger jeg. Det gir meg en enorm tilfredstillelse. Og for meg handler det om mer enn å løpe 2 sekunder raskere eller å gå ned 2% i fett. Jeg er opptatt av helheten i menneske og jeg VET at en sunnere livsstil er basen for et lykkelig liv. Det å leve i balanse gjør også at man blir en bedre ektemann og pappa. Flere koner og kjærester har takket meg og slike tilbakemeldinger gjør meg rørt 🙂

Her kan du lese litt mer om reisen og booke den :

http://www.spatravel.no/mallorca-med-lene-alexandra-2

Håper å se deg eller mannen din på tur 😉

LA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *