TRIATHLON SITRAP

bilde

Tenkte gi dere en liten sitrap i fht triathlonet som nå er om 11 dager! Omg! Må innrømme at jeg gruer meg big time, men samtidig synes jeg at de nervene er en elsk og hat følelse. Jeg digger den smerten og det er derfor jeg hele tiden kaster meg ut i ting jeg ikke kan. Det bor nok en liten adrenalinjunkie i meg gitt 😉

 

Må innrømme at jeg meldte meg på dette triathlonet siden jeg hadde litt for mye tanker i hodet og trengte en annen smerte å fokusere på. Det har gjort at jeg har fått vekk de tankene jeg hadde og jeg har det mye bedre nå, så triathlon oppkjøringen har virkelig vært godt for meg. Noen ganger går ikke alle ting i livet slik man ønsker og da finner vi mennesker ulike måter å takle det på. Mange velger å drikke mye alkohol, noen trøstespiser, noen shopper, noen skjærer seg. Selv har jeg valgt å takle denne fasen med å presse meg selv til å gjennomføre et triathlon. Vel, jeg har fortsatt ikke fullført, men det er først og fremst målet.

 

For 3 måneder siden bestemte jeg meg for å delta på Oslo triathlon. Sprint riktignok, men hårete nok for meg. Jeg dro med en gjeng og dannet team LA Lifestyle. Noen deltar på full sprint og noen i stafett. Desverre glemte jeg å sjekke om det var noen ledige plasser før jeg dro i gang en gjeng ( meg i et nøtteskall..hihi ) , men arrangøren var utrolig grei og ga oss noen plasser allikevel siden vi dro opp snittet med jenter og de ønsket å verve flere jenter til sporten ! Girlpower!

 

Litt av målet mitt med å delta er også å vise at alt er mulig om man bare tør kaste seg utenfor komfortsonen, tør ta en sjanse, bestemmer seg og jobber hardt for å nå målet. Det er utrolig kult at jeg har fått med flere som aldri har deltatt på triathlon før og kanskje ikke ville ha deltatt om jeg ikke foreslo det. Det er utrolig gøy å pushe mennesker ut av sin komfortsone slik at de utfodrer seg selv, mestrer og vokser. Kult å se mennesker sprenge grenser og få ut sitt potensial! Digger det!!

 

Da jeg syklet etappen på 23 km første gang brukte jeg 1 time og 15 minutter. Forrige uke slo jeg rekord med 52 min og 44 sekunder. For en herlig mestring med så bra framgang!

 

Når det gjelder svømmingen forsøkte jeg å crawle litt i starten, men bestemte meg heller for å svømme bryst siden det var de jeg var best på nå. Crawl kan jeg lære meg etter sprinten om jeg har lyst til å delta i flere triathlon framover. Jeg hadde rekord på 18 minutter på 750 meter svømming, men i dag slo jeg jammen rekord! Fikk dessuten trent på distraksjoner siden noen barn svømte i veien og tok bomba der jeg svømte blant annet. Min grundervenninne er også svømmetrener og var en super motivator på dagens svømmeøkt i Spania. Jeg svømte på 16 min og 44 sekunder. Planen var ikke engang å slå rekord, men med Anne Brith sine heiarop viste det seg at jeg hadde mer å gå på gitt. Og jammen tror du ikke hun mener hun skal klare presse meg ned til 15 minutter på 750 m innen vi er tilbake i Norge. Gal dame! I like it! 😉

 

Når det kommer til løpingen har jeg ikke testet min maks, men min beste tid på 5 km fikk jeg da jeg løp med min stefar som er tidligere toppidrettsutøver og en skikkelig vinnerskalle. Da løp vi Forenbuløpet distansen på 25 minutter.

 

Så må man jo beregne inn skifting + at det er andre mennesker i løypen, været vet vi ikke på forhånd og i verste fall KAN man punktere osv. Så umulig å vite på forhånd hvor lang tid jeg vil bruke, men uansett kommer jeg til å slå rekord siden jeg aldri har gjennomført et triathlon før. Om alt går etter planen kommer jeg kanskje inn på en tid mellom 1 t og 32 min og 1 t og 45 sek..? Hm.. Ikke vet jeg, men spennende blir det uansett 🙂

 

Under ser dere resultatene fra kvinner på min sin alder i 2013 på sprint triathlon: http://topptid.no/results/app/race/981

 

Har fått en del feedback på at en del er bekymret for meg siden jeg fokuserer mye på resultater og prestasjon for tiden og noen ber meg ta det med ro nå som det er ferie osv. Vel, jeg har sjelden følt meg bedre enn nå og rekordene kommer som et resultat av at jeg har det bedre nå, er mer balansert og har mer overskudd. Jeg har vært flink og tatt meg mye fri i sommer. Dessuten er jeg nå inne i en prestasjonsfase og da blir jeg laserfokusert. Og det var meningen siden jeg ønsket å slette en del tanker som sagt. Jeg valgte å bruke mine negative tanker til noe positivt som å dra igang en gjeng til å delta i triathlon og å inspirere.  Jeg trener hardt for å klarne hodet mitt og det funker 😉 Jeg føler jeg er i mitt livs beste form og jeg er veldig lykkelig nå 🙂

10367694_744154782312895_8576258758939267684_n
Naboen har fått en liten kattunge og den har jeg adoptert. Jeg kaller den Petter Nortug og han er veldig glad i at jeg koser med han 🙂

 

Hilser så mye fra en avslappet og glad LA i Spania hos min snilleste far <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *