INGEN SUKSESS UTEN SMERTE

4P7I0643

Foto: Rolf Ørjan Høgset

Det vil alltid være noen som forsøker å stikke kjepper i hjulene dine om du lykkes med det du gjør. Mange tror at det er så enkelt for de som ser bra ut, er rike eller har en høy status. De forstår ikke det harde arbeidet som ligger bak siden de kun ser toppen av isfjellet. Selv synes jeg det står respekt av de som klarer å leve med det enorme presset de har til enhver tid. For det vil alltid være noen som konkurrerer med de og ønsker å ta deres plass.

Det er mange som heier på deg på vei opp og veien dit går derfor ganske lett, men gjør du for stor suksess faller mange i fra. Da føler de ikke du trenger noen som heier på deg. Det er noen få mennesker som oppriktig klarer å glede seg seg over de som virkelig gjør suksess.

Selv blir jeg motivert av at mennesker klarer det umulige, jeg synes det er smashing at mennesker ser bra ut eller lykkes med det de gjør.

Det kan være ensomt på toppen, så da gjelder det å ha gode venner og familie som er der både på opp og nedturer.

Mange klarer ikke være så lenge på toppen fordi de er for opptatt av hva alle rundt mener. De som er på topp over mange år har en egen evne til å holde fokus på målet og sortere bort uromomenter som f.eks mennesker som gir negativ energi.

Drager flyr i motvind!

Ingen suksess uten smerte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *