DEILIG Å VÆRE SEG SJÆL;)

http://www.tv2.no/play/underholdning/gkn/lene-alexandra-paa-ettermiddagen-675320.html

Helt siden 2008 har jeg jobbet hardt med å styrke min selvfølelse og tørre å være meg selv fullt ut. Før da jeg så intervjuer av meg selv kjente jeg ikke igjen meg selv. Jeg forsøkte å være noe jeg ikke var og gjemte meg bak en maske. Nå har jeg tatt av meg den masken og endelig kan jeg puste igjen.

Mitt mål med mental trener studiene på RAW Performance er først og fremst å bli best i å være Lene Alexandra og det kommer jeg til å bli:) På RAW studerer vi vinnermentalitet. Hvordan bli best? Vi lærer om kognitiv og idrettspsykologi, lederskap og kommunikasjon som er temaer jeg har stor interresse for. For at jeg skal nå mine mål for framtiden er jeg nødt til å bli en råere utgave av meg selv på alle plan.

Dette intervjuet var definitivt et skritt i riktig retning. Nå føler jeg at jeg klarer å slippe meg mer løs igjen og det er så deilig!;) En seier og enda et mål nådd 🙂

BE YOURSELF EVERYONE ELSE IS ALREADY TAKEN;)