HUDEN MIN:)

Veldig mange spør meg hvordan jeg får så fin glød i huden og jeg takker så mye for komplimentet:)

Hudpleie:

Min skjønne hudspesialist Ann Charlott behandler meg med  blant annet med Nimue og Intraceuticals. På behandlingen denne uken startet vi med en syrepensling for å fjerne døde hudceller og friske opp huden. Dette er og en god behandling å gjøre før Intraceutical («Madonna behandling») da man får en mye bedre levering av ingrediensene og oksygenet i Madonnabehandlingen. Serumet i den gir masse fuktighet, virker helende, beroligende og gir en fin glød.

Sermet ovenfor «Super Hydrating formula» er jeg helt avhengig av.

Dette serumet gir umiddelbar fuktighet og virker forfriskende på huden, i tillegg til en langtidsvirkende fuktighet. Den er lett i konsistensen og passer til alle hudtyper. Perfekt å bruke under kremen nå om vinteren da huden blir litt tørrere:)

Ellers er jeg meget opptatt av å leve en sunn livsstil med ren og næringsrik mat/drikke, trening og nok søvn:) Har man balanse i livet og unngår stress stråler huden best. Å smile masse og være positiv gjør underverker 🙂

På linken under kan dere finne en oversikt over hvilke salonger som selger Nimue:

www.beautyproducts.no

Klem fra LA <3