ØNSKER IKKE Å TJENE FETT PÅ MUSKLER..

Alle vet jo at muskler brenner fett..Vel, hvertfall folk i mitt yrke..Jeg sikter til saken nedenfor..

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/lene-alexandra-tjener-ikke-fett-paa-muskler-3903874.html

Hvert år kommer skattelistene og mediene elsker å skrive om hva vi kjendiser tjener. Ikke alltid tallene stemmer, men det driter de i:)

Journalist Line kan ikke ha researchet grundig denne gangen. Hadde hun googlet og sjekket hva jeg gjorde i fjor ville hun sett at jeg gikk skole store deler av året. Skolen var en utgift og jeg hadde full fokus på den såklart siden det var avgjørende for min framtid. Jeg begynte som PT i SATS og alle vet jo at man ikke sitter igjen med den største prosentandelen selv når man er ansatt i store lavpriskjeder. Derfor slutter desverre de mest ambisiøse personlige trenerne i lavpriskjeder og starter for seg selv siden de føler de fortjener bedre. Men jeg hadde vel egentlig aldri noen ambisjon om å gjøre karriere som PT når jeg tenker meg om. Men så innså jeg at jeg faktisk var god på det og brenner for å hjelpe mennesker til økt livskvalitet og til å nå deres mål.

Jeg bestemte meg for å begynne for meg selv etter kun et år i SATS. Jeg hadde det fint i SATS, men jeg så nye muligheter og satte meg nye mål. De siste 10 årene før jeg begynte i SATS har jeg drevet eget firma og trives best med å være min egen sjef da frihet til å være meg selv er en av grunnpilarene i mitt liv.

Jeg jobber nå freelance og har base på Optimal trening som er et privat PT kompetansesenter midt i byen. 4 personlige trenere har sammen startet sitt drømmegym og de ønsket å ha meg med på laget. Det er meget inspirerende å jobbe sammen med så mange dyktige, erfarne og ambisiøse fagfolk og jeg lærer noe nytt hver dag. Det å være i utvikling er noe jeg setter høyt:)

Siden 2008 har mitt selskap vært igjennom en omstillingsprosess og som de fleste vet tar endring tid. Jeg har selv gjennomgått en stor livsstilsendring og gått fra å selge boobs til å selge min egen livsstil LA Lifestyle.  Dette har tatt meg 4 år. Alle vet jo at det tar tid når man er grunder og bygger opp et selskap helt fra bunnen. Jeg brøt jo ned det merkevaren Lene Alexandra før stod for og bygget den opp på nytt bygget på sunnere og mer ekte verdier. Jeg har mye mer eierskap til det budskapet jeg i dag formidler.

Hadde det kun vært penger jeg var opptatt av hadde jeg fortsatt å selge boobs og spille på sex, men det føltes ikke riktig. Magefølelsen sa nei. Jeg ga slipp på alt jeg følte jeg hadde og stod på bar bakke og helt alene.

Jeg lar ikke min selvfølelse styres av hva jeg tjener i årslønn heldighvis, men jeg vet at årslønnen min kommer til å være høyere neste gang skattelistene legges ut for underholdning. For selv om ikke cash er mitt hovefokus er mitt imperium i vekst og når man gjør en bra jobb over tid  får man som regel betalt for det. Først og fremst er jeg opptatt av resultater. Visst er jeg glad i luksus, men jeg må ikke ha det. I mine øyne er det noe man får oppleve når man har jobbet hardt og har fortjent det.

Altså..Fett ønsker ingen å tjene på muskler, for FETT er det få som er særlig keen på å ha mye av i den overvektige verden vi i dag lever. Jeg kommer ikke til å være arbeidsledig med det første akkurat nettopp pga dette. Så lenge 7 eleven selger kaffe med nystekte boller på kjøpet har jeg mer enn nok å gjøre.

Jeg vet at jeg i framtiden vil tjene mer på å hjelpe andre mennesker enn å riste på puppene og spille på sex slik jeg gjorde før og DET er en seier for meg. Jeg følte jeg trengte mer substans i livet mitt og var lei alt det overfladiske som kun dreide seg om utseendet, status og penger.

Uavhengig av skattelistenes resultater for 2013 føler jeg suksess og det er en god følelse:)