True friends are rare to find. Take care of them :)

FullSizeRender

 

#bakenhverdivastårenannendiva

I dag var Jon og jeg på shoot for et av landets mestselgende kvinneblader. Jeg er veldig glad for å kunne jobbe med min kjære bff og bestevenn. Det er hektiske dager og da er det fint å slå to fluer i en smekk. Vi gjør ofte det slik at vi finner tid til hverandre. Jeg må innrømme at det var veldig uvant å være på shoot med kort brunt hår i dag. Det hadde jeg virkelig ikke trodd skulle være noe problem, men jeg tror at det med hår har utrolig mye å si for vår identitet. Som oftest tar jeg endringer på strak arm uten å blunke, men dette trenger jeg virkelig tid på å vende meg til. Jeg er veldig spent på hvor lenge jeg klarer å holde min egen hårfarge. Målet er egentlig fram til neste sommer da det var helt utslitt av alt blekingen og jeg ønsker det skal vokse ut sunt og friskt. Jammen glad my rock Jon og min super Marte fra managementet var med meg og skapte god stemning da jeg var forvirret med ny hårsveis. Trodde virkelig ikke håret var SÅ viktig… Vel, må vel bare innse at det er det.. lol..

52ebb6be84ae8f552256a293+v3

 

Jeg møtte Jon da han jobbet i salongen til Jan Thomas og vi har hatt så mange gode opplevelser siden den tid. Vi har alle ulike venner vi gør ulike ting med, men Jon er virkelig en ekte venn jeg føler er der for meg uansett selv om det kan gå lenge mellom hver gang vi prater i perioder. Spesielt nå som han har bodd i Haugesund.

266663-12-1328094632130

 

Det som er fint er at vi kan både gå på rød løper og jåle oss sammen eller vi kan løpe tur i skogen eller henge i sofaen med joggebuksa, spise burger og ta en maske.

266663-9-1332779519555

 

Jeg kjenner mange mennesker, men det er noen få som er mine nære og kjære. Jon er virkelig et vakkert menneske tvers igjennom som jeg stoler på. Noe av det jeg beundrer han for er at han er seg selv. Dessuten ser han det gode i alle <3

tumblr_llm7hr5x8U1qcq0rb

 

Vi løp halvmaraton sammen i Gøteborg i 2010 og det var en super opplevelse. Vi løp sammen hele veien og motiverte hverandre 🙂 Jon var helt rå!

tumblr_llm9paZCRK1qcq0rb

 

 

tumblr_llmascdBzb1qcq0rb

 

Etter løpet var vi stolte og koste oss med sjokolade. Jon is my rock 😉 Jeg blir alltid rolig når min bff er ved min side <3

#bff #love #family #brother

Det er bedre å ha få nære ekte venner enn et hav av wannabe`s som later som om de er vennen din av feil årsak.

<3

 

One Comment on “True friends are rare to find. Take care of them :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *