«Jeg har ikke tid til \u00e5 trene..»

nr.4

Foto: Lånt fra www.vg.no 

Ofte hører jeg folk si «Jeg har ikke tid til å trene». Det er den dummeste unnskyldningen jeg noensinne har hørt! Unnskyldninger er bare godt planlagte løgner. Det handler om prioriteringer. Er det viktig nok for deg setter du av tid til å trene. Det er en ærlig sak at noen velger det bort og det respekterer jeg. Jeg har for lengst sluttet med å forsøke å «frelse» alle til å trene. De som vil kan selv velge å la seg inspirere. Noen ganger tør ikke folk å spise pizza eller drikke øl når jeg er tilstede som om jeg dømmer de av den grunn. Det gjør jeg virkelig ikke. Jeg synes det er flott at vi mennesker er forskjellig selv om jeg virkelig brenner for å inspirere andre til treningsglede, mestring og økt livskvalitet.

Selv har jeg en hektisk hverdag, men jeg legger alltid inn treningen i timeplanen min da jeg vet den gjør godt for meg både fysisk og mentalt. Treningen er en del av grunnstammen i min liv og den gjør meg styrket til å takle hverdagens utfordringer. Jeg har lange dager med kunder og for meg er det viktig å fylle på energilagrene. Det er vel så viktig å fylle på som å gi.

Gårsdagens økt som jeg trente i lunchen mellom formiddag og ettermiddagskundene mine:

( En økt for kondisjon og forbrenning)

Del 1 x 4 runder :

A1:Knebøy 20 kg x 10, 30 kg x 10, 40 kg x 8, 50 kg x 5

A2:Chins: 5- 5- 5-5

A3:Hofteløft: 40 x 10, 50 x 10, 55 x 10 , 60 x 10

A4: Push up: 10 – 10 – 10 med 5 kg , 10 kg med 15 kg

Del 2 x 3:

A1: Markløft 60 kg x 8, 65 kg x 8, 70 kg x 5

A2: Benkpress 30 kg x 10 -10 – 10

A3: Bulgarsk 10 – 10 – 10

A4: Thrusters m 5 kg hantler 10 – 10 – 10

Om du skal kjøre denne økten starter du med del 1 og gjør alle 4 øvelsene etter hverandre uten pause i et godt tempo så du kjenner deg skikkelig andpusten. Det skal være hardt! Så tar du en pause på ca 60 sekunder mellom hver runde.

En litt lenger pause etter Del 1 og så kjører du del 2 med alle øvelsene uten pause. 60 sekunders pause mellom hver runde.

Dette er effektiv trening hvor du får trent hele kroppen. Du får trent både styrke, fatburn og kondisjon. Supert om du ønsker å en lettere hverdag 🙂

TRY IT OUT ! 🙂

One Comment on “«Jeg har ikke tid til \u00e5 trene..»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *