Klarer du å la være å trene når du er syk?

nr. 2

foto: Lånt av www.vg.no 

Det har vært en del sykdom i det siste har jeg lagt merke til . Kanskje det er fordi vi er så overlykkelig for at det endelig kommer litt sol etter en lang mørk vinter? Fort gjort å kle av seg for tidlig. Og mange jobber på spreng for å få ting unna før de tar sommerferie. Den balansen kommer nok alltid til å være en utfordring for oss mennesker. Det er bare å innse det først som sist.

Jeg hadde selv vært uten trening i over en uke og synes jeg var kjempeflink. Begynte å føle meg frisk og tenkte jeg kunne ta en økt, men desverre. Det var for tidlig. Så vent heller litt for lenge enn å være utålmodig og start forsiktig. Vet det ikke er lett for oss som digger trening, men hvis ikke vi lytter til kroppen kan sykdommen bli langvarig og det vil vi IKKE! 🙂

Vet at flere kan føle seg som pudding og at kroppen forfaller. Mange bruker treningen mye for det mentale, men noen ganger må du bare snu tankene og framfor å tenke at du forfaller kan du tenke at kroppen forfaller virkelig ikke på så kort tid og dessuten kommer du til å trene enda bedre etter en liten hvileperiode 🙂

Ha en strålende dag i finværet! 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *