På hvilket nivå ligger du?

2e20f5703a12b7b691e7058c037f135b

Camille LeBlanc in action. Ei helt rå dame og et supert forbilde 🙂 Under finner dere skjemaet som flere av dere har spurt etter. Her kan dere se hvilket nivå dere ligger på i blant annet knebøy, makrløft, rykk og benkpress.

Her finner du et skjema som du kan måle ditt utgangspunkt og se hvordan nivået ligger ann generelt. Så om ditt mål er å bli best må du opp på Elitenivå. Og for deg som trener kun for å være i god form og ha en god helse er kanskje ikke dette så viktig for deg, men det kan være morsomt å se hvordan du ligger ann uansett. Kanskje du blir overrasket? Treningen kan ha gitt resultater du ikke var klar over. slik var det faktisk for meg 🙂 Eller det kan være at du innser at du skulle ønske du var sterkere og du blir mer motivert til å ta i et tak på treningen.

Følger du dette skjemaet vet du hele tiden hvilket nivå du ligger på og du har noe tydelig og konkret å jobbe mot. Først og fremst konkurrerer jeg mot meg selv, men samtidig ønsker jeg å være i bedre form enn gjennomsnittet siden de fleste i dagens samfunn ikke har så god helse som de burde hatt.

http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html

Gleder meg til å høre hvilket nivå dere ligger på og hva som er målet ! 🙂 Skriv det gjerne i kommentarfeltet her eller på instagram. Jeg er spent på hvor god form mine følgere er 🙂

LA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *