Det å drømme gjør meg motivert til å jobbe

image61

 

Det å drømme motiverer meg virkelig til å jobbe hardt for å nå mine mål i hverdagen. Drømmer behøver ikke alltid nødvendighvis og realiseres. Selv har jeg vært heldig å få realisert mange av både mine drømmer og mål og jeg er veldig glad og takknemmelig for det.

Six-Senses-Resort-in-Laamu-Maldives-7

Det å nå mål er virkelig noe av det som driver meg. Og jeg synes det er viktig å belønne seg selv når vi har fortjent det. Belønning kan også gi oss økt motivasjon. 

six_senses_laamu_panorama_5692-a4-1

six senses lattitude laamu maldives maldive maldivas maldiviana longitude beach villa water Villa suite Beach Olhuveli Island luxury hotel resort Water Villa Suite Exterior

 

Disse bildene er fra Laamu på Maldivene. Jeg drømmer om å dra på et lignende sted da jeg synes det virker helt magisk. På blant annet Bora bora og Maldivene finnes det mange resorts som dette. Tenk å bo ute på vannet på denne måten. På Laamu lager de organisk mat og det er muligheter for yoga. Et herlig sted å senke skuldrene med andre ord.

www.sixsenses.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *