Du kan alltid bli bedre!

_MG_8869

Jeg har jobbet som personlig trener siden 2011. Jeg startet å trene med personlig trener i 2010 selv før jeg ble personlig trener og det lærte jeg enormt mye av. Det var nok mye derfor jeg kom så raskt i gang som personlig trener. Jeg hadde erfart hvordan det var å bli trent av personlig trener og  jeg hadde sett hvordan det kunne gjøres. Selv hadde jeg sett hvilke resultater det kunne skape og dette gjorde at dette virkelig var noe jeg kunne stå for å selge.  Jeg klarer ikke å selge noe jeg ikke har tro på, men personlig trenining mener jeg er en superbra investering i helsen og livskvaliteten. «Vi bygger ikke et hus uten grunnmur»  Jeg trener fortsatt jevnlig med personlig trener. Hvorfor?

Jeg ønsker ny inspirasjon for å fortsette å være i utvikling, jeg ønsker alltid å bli bedre samtidig som jeg i en hektisk hverdag hvor jeg gir mye av meg selv setter pris på at noen ser meg også.  Hvordan kan du bli bedre om ingen gir deg feedback på hva du kan bli bedre på? Dessuten er det fint å få positiv feedback på det du allerede gjør bra. Javisst kan du ha bra selvinnsikt, men det er en grunn til at toppidrettsutøvere har et helt team rundt seg for å gjøre de bedre. Selv er jeg opptatt av å ha  mennesker rundt meg som har gode verdier OG som gjør meg bedre. Vi blir som de vi omgåes. Derfor er jeg opptatt av å være selektiv med hvordan jeg bruker tiden min og hva jeg bruker den på. Det er viktig for meg at tiden jeg bruker er i tråd med mine verdier og at de tar meg et skritt nærmere mine mål.

Jeg er sulten på å lære og å være i konstant utvikling og derfor er det viktig for meg å være med mennesker som stimulerer meg intellektuelt og gjerne utfordrer meg og stiller spørsmål som får meg til å reflektere. Det er fantastisk å ha mennesker i livet som kan gjøre meg bedre.

Først og fremst må vi akseptere oss selv som bra nok, men vi kan alltid bli bedre! 🙂

2 Comments on “Du kan alltid bli bedre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *