Without my «ME TIME» I die!

Lene2

Hele livet har jeg hatt behov for min «me time» og nå i det siste etter at jeg har jeg blitt samboer har jeg blitt stadig mer bevisst på det enn noensinne. Heldighvis er min kjære smart og ser hvor viktig min me time er. Det er et must for at jeg skal være den beste utgaven av meg selv.

Jeg har alltid vært sosial av natur, glad i mennesker og ei sporty aktiv jente fra jeg vokste opp i Trøgstad.  Jeg var ofte ute i skogen og lekte , bygget hytter eller spilte fotball med gutta. Men noen ganger ønsket jeg bare å sitte for meg selv og leke med barbiene mine. Jeg stylet de, krøllet og klippet de. Jeg kunne skape min egne lille verden hvor det ikke var begrensninger, spille roller og drømme meg bort. Dette er et behov jeg fortsatt har. Jeg har også et enormt behov for å hjelpe og støtte andre mennesker, men får jeg ikke lagt inn min me time blir jeg ikke den beste utgaven av meg selv, mister min drive og kan komme ut av balanse.

Derfor var det fantastisk at jeg booket tur til min kjære rolige far i Spania da jeg var her sist. Med årene har jeg lært meg selv å kjenne 😉 Heldighvis har jeg ikke rukket å bli like sliten nå som da jeg var her ved juletider. Vel, jeg sov riktignok 13 timer i natt.. Ja, du hørte rett. STORT sovehjerte.  EEEELSKER å sove 🙂

I dag startet jeg dagen med å ta på meg kun en shorts, bikinitopp, mine Oakleybriller, nye fargerike Nike sko og med deilig musikk på øret før jeg tok meg en løpetur langs stranden. SÅ utrolig digg! HELT alene uten internett eller andre mennesker som skal mene noesomhelst. HELT FRI!!! Jeg følte meg SÅ bra! Hver dag denne uken kommer jeg til å løpe her. Jeg ELSKER å løpe! Tenkt at jeg en gang hatet det. Det er jo den beste form for me time. Jeg får sortert tankene når jeg løper!

Det er helt utrolig hvor effektfullt det er. Min kreativitet blomstrer samtidig som jeg får satt alt i system. Jeg rydder i hodet mitt mens jeg løper.

Jeg har mange andre former for «me time» som gir meg energi også. Skriver om det i framtiden 🙂

Make sure you get your «me time» babes!!! 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *