Kort hår or not?

Shorthairdontcare

Goshorty

Når det er hektisk eller det skjer vonde ting i livene våre kan vi faktisk risikere å miste håret. Selv har jeg mistet mye av håret mitt av ulike årsaker og i tillegg var det en lærling som lot fargestoffet sitte i håret mitt for mye og derfor brant store deler av håret mitt av. Både i nakken og i luggen. Brått fikk jeg en lugg på få milimeter. Hadde dette vært tilbake i tiden hvor jeg var både modell og perfeksjonist hadde det vært krise, men nå lot jeg meg ikke vippe av pinnen, selv om jeg må innrømme at det var kjipern å svi av seg store deler av håret. For meg er det viktig å ha en sunt og sterkt hår og det kan jeg ikke akkurat skryte på meg at jeg har nå.

Shorthair

Derfor vurderer jeg sterkt å klippe meg kort.. Har tenkt på det hele ferien i spania og vurderte dra over med barbermaskinen til pappa flere ganger. Har tenkt mye for og imot, men har ikke helt bestemt meg enda.. Kort blir mer typete, mindre i veien, enklere å style og jeg sparer penger siden jeg bruker mindre hårprodukter. Mens skulle jeg en gang gifte meg har jeg sett for meg at jeg har langt hår.. Hm..

De store valgene i livet… lol… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *