«Green for real» smoothie :)

Greenjuice

 

Dette er seriøst en av de beste smakene jeg har smakt på en smoothie ever. Gled dere!

– 4 gulrøtter
– litt fersk ingefær
– 1 avocado
– en stor håndfull med ferske spinatblader
– 4-5 frosne spinatkuler
– 4-5 frosne brokkolikuler
– ca 2 dl. kokos/ananasjuice
– ca 1 dl. gojiberryjuice
– ca 1 dl. appelsinjuice
– vann

Det er perfekt å lage en stor «batch» å ha stående i kjøleskapet i en hektisk hverdag. Som dere ser er denne stappfull med grønne deilige grønnsaker som vi trenger masse av.Obs!  Dette er først og fremst en grønnsakssmoothie og ikke en proteinsmoothie.

Selv drikker jeg gjerne denne vsa en saftig biff med masse proteiner. En bigg spiser jeg nesten rå, så det tar ca 1 minutt på hver side og voila 😉 Kongemåltid 😉 Mmmm… Kjøtt + søt smoothie. Mmm… Hvem sa man måtte spise som alle andre ? Vi kjører vår egen stil.

Vel, flaks at min kjære og jeg deler felles interresser når det kommer til kosthold. Vi er begge opptatt av at det skal være enkelt, næringrikt og nok + effektivt i hverdagen. Min kjære er på diett for tiden og av sympati spiser jeg den samme maten. Supportive girlfriend vetu 🙂 Jeg skeier ut så fort min kjære er bortreist da… lol. 😉

Gled deg til å drikke denne superdeilige smoothien! Fresh som få 😉 Mmmmm… Gotta <3 it!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *