Tør du å vise sårbarhet og be om hjelp?

tumblr_mdeluyX4s81rcp0bbo1_500

 

I dagens samfunn er det altfor mange som skal klare alt selv.De er redd for å be om hjelp. De er redd for å bli oppfattet som mindre smarte og de skal ikke være avhengig av noen andre, men klare seg alene. Mange forsøker beskytte seg selv ved og ikke vise sårbarhet. Mange ser på det å be om hjelp som svakhet.

JEG MENER DETTE ER HELT FEIL! VI MÅ TØRRE Å VISE SÅRBARHET OG BE OM HJELP!

Vi kommer så uendelig mye lenger sammen enn vi gjør alene. To eller flere hoder tenker bedre enn et. Sårbarhet er ikke en svakhet. Tvert imot. Det er en styrke. Det å være nysgjerrig, stille spørsmål og be om hjelp er smart. Du lærer mye mer enn om du aldri ville turt å spørre.

Det å gjøre seg sårbar og tørre risikere noe mener jeg er kilden til forandring og innovasjon. Du må tørre å satse for å vinne!

Sårbarhet er også et viktig fundament for nærhet og kjærlighet. Det å føle at vi har en verdi og at noen trenger oss. Vi har alle et behov for å bli sett.

Jeg hadde ikke oppnådd alle mine mål om jeg ikke hadde bedt om hjelp. Selfølgelig kan og vet jeg ikke alt! Derfor spør jeg og lærer! As simple as that! Det er slik jeg har kommet meg opp og fram her i livet. Om noen jeg spør sier nei eller ikke vil svare meg spør jeg noen andre. Før eller siden vil noen gi meg svar. Vi må tåle et nei og ikke gi opp av den grunn. Se på det som en liten hump i veien. Den som ikke spør får heller ikke svar og den som intet våger intet vinner. Skyter du mange nok ganger scorer du til slutt!

Min mamma har alltid sagt at skal du komme noen vei, Lene må du være frekk og frampå.

Spør heller en gang for mye enn en gang for lite. Jo mer kunnskap du tilegner deg og jo mer du tar kontroll over situasjonen jo større sjanse for at du lykkes!

Kick ass girls!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *