Hvorfor barberte jeg av meg håret?

For et par dager fjernet jeg «siste spor» fra den rollen jeg spilte tidligere som glamourmodell og «Boobs Lene». Det var en gøy tid det også , men utvikling og vekst er en viktig verdi for meg.  Jeg hadde mye moro og lærte mye på kort tid om mange ting!  Å barbere av meg håret var symbolsk for meg. Jeg satt strek for hva som har vært og har nå startet enda en ny fase i livet. Jeg er stolt over hvor hardt jeg har jobbet siden 2008 og hvor langt jeg har kommet. Godt mulig jeg sparer til lang hår igjen, men det var en herlig befrielse og bare gi FAEN og barebere av meg håret så jeg ikke ser ut som en stereotype blondine. Nytt hår nye muligheter og jeg ser et hav av muligheter i framtiden!

Nysveisgodkveldnorgeintervjuomkroppsfiksering

Foto: Intervju med alltid vakre og trivelige Dorthe.

Antrekk: Sko: YSL, Skjorte: Ralph Lauren, Jakke: Zara Nails: Tone Lise akademiet 

Det er viktig for meg å gjøre det som føles riktig for MEG. Jeg følger ikke moten, men kjører min egen stil uavhengig av hva som er inn eller ikke. Det er en form for frihet for meg og det er en av mine viktigste verdier som sagt. Jeg har alltid vært en outsider som har gått mine egne veier og det skal jeg fortsette med. Det er en stor del av hvem jeg er. Jeg digger openminded mennesker som gjør sin egen greie.

Vi lever kanskje bare en gang og vi aner ikke hvor lenge! Det var mange som synes jeg var tøff som turte å barbere av meg håret. Hvorfor det egentlig? Det vokser jo ut igjen 😉

Nå føler jeg at jeg er på et godt sted i livet! Kjærligheten gir meg næring og styrke. Jeg føler meg mer fri enn noensinne, men samtidig trygg. Nyyyter denne rusen <3

Følg magefølelsen, gi faen og lev livet slik DU vil leve livet! 😉

One Comment on “Hvorfor barberte jeg av meg håret?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *