Takk for at dere tar kontakt :)

tumblr_mfyd4zhHVV1rt44a1o1_500

Desverre klarer jeg ikke å besvare alle emailer jeg har fått den seneste tiden grunnet meget travel timeplan. Innboksen er stappfull av av forespørsler 🙂 Den siste uken har min innboks virkelig hopet seg opp. Jeg tar det som et stort kompliment at jeg stadig får nye forespørsler fra dere som ønsker meg som deres mental trener og personlige trener , at jeg skal holde foredrag ,  lede treningsturer for deres selskap til eksotiske stder eller fronte deres brand/ selskap  bare for å nevne noe.

Jeg har for tiden veldig fulle lister og jeg trener kun de som virkelig er dedikert og har bestemt seg for å ofre det som skal til for å nå målet da jeg verken ønsker å kaste bort din tid eller min tid. Jeg prioriterer de som virkelig har et brennende ønske om å få ut sitt potensial og å bli den beste utgaven av seg selv. Sammen jobber vi da i team mot ditt mål. Teamwork is dreamwork!

Skriv gjerne en email og fortell om deg selv. Who knows, kanskje du og jeg i framtiden skal jobbe sammen mot dine mål?

For tiden går jeg coachingutdannelse og jeg er så heldig å lære masse spennende verktøy som gjør meg bedre som både menneske, mental trener og personlig trener.

Jeg er bra nok! Men.. Jeg kan ALLTID bli bedre selv om det høyst sannsynlig alltid vil være noen som er bedre. Noe av det mest grunnleggende i oss mennesker er å ønske å være i utvikling. Det er bra å ha noe å strekke seg etter!

Og mine kunder blir på mange måter min forlengende familie. Jeg er veldig glad i mine kunder.

Jeg elsker å vokse!!! Det er så digg!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *