Hvordan mestre å løpe 4×4?

10565095_1457896087799243_957579244905300857_n

Det er mange som skriver til meg og synes 4 x 4 er så pyton. Vel, det skal være hardt å løpe 4×4, men det er mulig å lære seg å like det. Selv hatet jeg lenge løping helt til jeg begynte å ta et skritt av gangen og gi meg selv klapp på skulderen for at jeg faktisk gjorde det.

Du MÅ jo ikke løpe på det hardeste du kan i starten! Hvem har sagt det? Ja, de forskerne har en fasit, men de har ikke DIN fasit. De aner ikke hva som skal til for at DU skal prestere. Det vet DU!

Selv løper jeg på ulikt tempo avhengig av hvilken dag det er, men nå er heller ikke mitt mål å vinne et løp. Mitt mål er å være godt trent både fysisk og mentalt slik at jeg takler hverdagens utfordringer. Jeg sverger til å være atletisk og allsidig slik at kroppen min er veltrent og fungerer i de fleste situasjoner jeg kaster meg ut i her i livet. Og i fjor holdt det til å gjennomføre et maraton og et sprint maraton, så det er ikke akkurat latskap jeg driver med selv om jeg kanskje ikke alltid ligger i sone 4-5 i 4 minuttene av 4×4 intervallene.

Det ER viktig for oss å kjenne mestring. Føle at vi får det til. Starter vi altfor hardt kan vi risikere å få oss en i trynet og føle det motsatte av mestring og miste helt motivasjonen. DET er det ikke verdt.

Så drit i å følge alle uskrevne regler. Gjør ditt beste ! Det er bra nok!

Alt er bedre enn ingenting! Kontinuitet er viktig! Det at du faktisk gjør NOE!! At det å være i aktivitet er en naturlig del av din livsstil!

YES WE CAN!!! 😉

LETS DO THIS GIRLS!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *