Hvordan senke skuldrene?

10330441_10152397205070269_3174069601018015564_n

Mallorca 27april til 3mai 2014 341
Foto: Gode minner fra en super treningstur til Mallorca jeg aldri kommer til å glemme. Fantastisk sted og herlige jenter <3

Jeg har lyst til å anbefale dere Oslo`s beste yogastudio. Puro yoga  er et helt unikt sted. Jeg senker skuldrene med en gang jeg setter foten innenfor døren på dette stedet. Selv har jeg ikke trent tradisjonell yoga så mye, men min favoritt time er «Yin yoga». Grunnen til at jeg liker spesielt denne timen er fordi det er fokus på streching og det er ikke en haug av avanserte stillinger du må stå i. Jeg vet mange av dere som ikke har trent yoga før kan synes det er litt stressende å stå i alle de ulike stillingene med korte pauser og at flere sliter med å senke skuldrene og puste godt. Derfor mener jeg at denne timen er super for nybegynnere.  Atle er min favorittinstruktør, men desverre har ikke han timer der for øyeblikket. Jeg håper han kommer tilbake snart, for timene med han var HELT magisk. Det var mørkt i rommet, han tente levende lys, hadde en behagelig stemme som nærmest fikk meg til å sovne inn, han sang og ikke minst spilte han harmonica. Det skal mye til å toppe den stemningen Atle skapte med andre ord. Men hele stedet er i mine øyne helt magisk og det må bare oppleves. Bertine Zetlitz instruerer yoga timer der også for de av dere som synes det kunne være spennede å oppleve 🙂

Dette er et sted jeg drar for å senke skuldrene og ha «me time» 🙂

Ta deg en tur du også. Det har du fortjent <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *