Hva spiser jeg før morgentreningen?

Bcaa

Når jeg løper om morgenen tar jeg gjerne en banan for litt energi ( karbohydrater), en «drink» med bcaa ( aminosyrer = byggesteinene i kroppen) for å bevare muskelmassen og unngå trene på tom mage. Jeg tar også en kaffe før jeg løper på morgenen.

Forskere har sett at kaffe kan være sentralstimulerende. Så jeg tar den først og fremst for å kvikne til på morgenen. Jeg elsker kaffe og føler dette gir meg mer energi og at jeg blir mer fokusert og bedre mentalt innstilt på treningen.

Når jeg skal trene tung styrketrening eller høyintensitetsløping som f.eks 4 x 4 spiser jeg en skikkelig frokost en time før. Og trener jeg løping senere på dagen spiser jeg 2 timer før ( måltid bestående av karbohydrater, fett og proteiner) og om jeg føler jeg trener litt energi tar jeg meg en banan.

En del mennesker lar det gå for lang tid fra lunch til ettermiddagstreningen. Noen spiser faktisk ingenting i mellom lunch og treningen i 18 tiden. Det er viktig å få i seg næring for å prestere på trening, så jeg anbefaler ingen unnasluntring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *