LA`s Powergryte :)

Runbitch

 

I dag har jeg vært på forelesning hele dagen. Som en del av dere kanskje har fått med dere går jeg coachingutdannelse på COACHTEAM . Kurset heter NLP Practitioner og er midt i blinken for meg. Vi lærer om kommunikasjonsmodellen NLP , coaching og lederskap. Det er utrolig spennende. Dette er virkelig et fag jeg aldri kommer til å bli utlært i og kommunikasjon og mennesker er noe jeg virkelig brenner for å ønsker lære mest mulig om. Jeg ELSKER faget kommunikasjon og har alltid syntes det har vært utrolig spennende å lære mer om mennesker og hva som gjør at de tar de ulike valgene de gjør. Det er så interresant å lære hvordan jeg kan forstå ulike personlighetstyper og hvordan jeg kan kommunisere på ulike måter til de forskjellige for å bli bedre forstått.

De seneste årene har jeg dessuten gått fra å lede meg selv, til å lede en person som personlig trener og mental trener,  videre til å lede grupper på 15 personer  på LA Lifestyle livsstilskurs og treningsreiser, og til å snakke foran flere hundre mennesker på «Bra Nok!» foredrag. Derfor er denne utdanningen helt unik i forhold til hva jeg driver med. Dette gjør meg bedre rett og slett og ingenting er bedre enn det. Selv om jeg er Bra Nok, kan jeg ALLTID bli bedre. Det ligger i menneskets natur og hele tiden ha et ønske om å utvikle seg og jeg er virkelig en av de som digger selvutvikling!

Det er supert å være i en «klasse» med en gjeng mennesker jeg kanskje ikke ville ha truffet ellers som er annerledes enn meg, ikke kjenner meg fra før og kommer med feedback som gjør at jeg blir enda mer bevisst på mine styrker og hvilke områder jeg kan forbedre meg på. Blant annet har jeg forstått at jeg er direkte av meg som person og at noen mennesker kan synes at det er litt skummelt. Jeg er visst veldig «to the point». Så jeg har nå lært hvordan jeg skal kommunisere til de menneskene som ikke er like mottagelig for at jeg er så «rett fram» 🙂 Vel, dette er bare NOE av det jeg har lært folkens. Jeg storkoser meg. Det beste jeg vet er å være i utvikling! Og i morgen skal jeg framføre en metafor jeg har skrevet! Omg! Wish me luck.. Fint delmål før jeg skal i ilden igjen neste helg igjen og holde foredrag igjen. Jeg sa vel egentlig etter jeg hadde holdt foredrag første gangen at jeg aldri skulle gjøre det igjen, men jeg har holdt noen foredrag siden og det viser seg at jeg ikke gir meg så lett. Jeg har valgt å jobbe for å bli bedre på dette siden jeg har troen på at jeg med erfaring vil kunne bli god på dette 🙂 Så det passer perfekt at vi jobber med å visualisere og sette oss i ulike tilstander. Gleder meg til å teste ut alt vi lærer i praksis når jeg skal prestere neste helg 😉

#sirkushestentilbakeimanesjen #outofcomfortzone #mentaltrening #coaching #nlp #branok #lalifestyle

Etter dagens forelesning pushet jeg ut min kjære på en løpetur, vi trente litt styrketrening hjemme og så laget jeg:

LA`s powergryte

Oppskrift «LA`s powergryte»:

Quinoa:

Superenkelt jenter! Ta dobbelt så mange dl quinoa som vann i kjelen. Quinoa slenger du oppi kjelen når vannet koker og så skal det koke i 15 minutter før den er ferdig.

Gryten:

Stek karbonadedeigen i pannen, kutt sjampinjonger og ha de i pannen sammen med kokt brokkoli + bønner. Jeg krydret gryten med Curry, paprikakrydder, Chili og spisscummin og så blandet jeg det sammen med grovhakkede tomater med hvitløk.

KJEMPEENKELT!! Så enkelt at selv oss som ikke har timesvis erfaring over grytene kan klare det 😉

Det er så herlig å både ha en sporty kjæreste som elsker trening OG i tillegg elsker matlagingen min og gir meg masse ros og annerkjennelse for det. Det motiverer definitivt til å leke mer housewife 😉 lol.. Jeg er jammen heldig <3

Lykke til på kjøkkenet jenter! Kan jeg klare det gjør HVERTFALL dere det! 

#sirkushestentilbakeimanesjen #outofcomfortzone #mentaltrening #coaching #nlp #branok #lalifestyle

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *