LA Lifestyle Food

Cottagecheese med nøtter og bær

Egg og bær

Taco saturday med karbonadedeig, guacamole laget av salt, pepper, chili, lime.

Så enkelt kan det gjøres 🙂

Jeg har pleid å spise et kosthold med mye karbohydrater. Nå har jeg valgt å endre litt og spiser nå et kosthold basert på mer protein og fett en periode. Det er deilig å variere litt og kjenne etter hvordan kroppen responderer. Deilig å være offseason og fokusere på styrke framfor estetikk kjenner jeg. Jeg målte meg her om dagen for å sjekke hva jeg lå på off season og nå ligger jeg på 14% fett og 58 kg. Dette synes jeg er en fin offseason vekt som passer bra nå som jeg ønsker å ha fokus på styrke. Jeg perset med 95 kg i knebøy her om dagen og det var kjempegøy.

Jeg liker å spise rent, næringsrikt og nok slik at kroppen får nok fuel og jeg kan bli sterkere  😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *