Det er en kamp å beholde seg selv

rainbow

Foto: Ecocult

Mange ser på meg som ekstrem, men det er virkelig ikke ekstremt i forhold til de jeg omgåes for tiden. I det siste har en del delt sin mening til meg om at de ikke mener jeg kan motivere folk flest til å komme seg opp av sofaen. Jeg sier ikke at jeg er den beste motivatoren for alle og jeg vet jeg ikke kan trylle, men jeg har en god intensjon og brenner virkelig for å få folk til å innse hvor mye en sunn livsstil har å si for livskvaliteten.  I helgen tok jeg den utfordringen og trente 63 damer fra 18-50 i Eidjord. Jeg tilpasset treningen til det nivået damene var på så alle følte mestring og følte det gikk fint.

Ikke døm mennesker utifra det du ser! Vi mennesker har flere fasetter og om vi vil kan vi faktisk velge å være tilpasningsdyktige og fleksible.

Alt avhenger av målet!

La aldri noen fortelle deg at du ikke kan noe! Vel, de må gjerne gjøre det. Men velg da å bruke det som motivasjon og vis først og fremst for deg selv at du kan gjøre akkurat det du har lyst til! Alt handler om hvilken mening DU tillegger en tanke. Du kan ikke endre andre mennesker. Den eneste du kan gjøre noe med er deg selv og hvordan du reagerer på omverdenen.

Selv blir jeg supermotivert av alle de «ekstreme» menneskene jeg omgåes for tiden som viser at alt er mulig om man er crazy nok til å tenke at man kan! De gjør at jeg gir det lille ekstra og de gjør meg sterkere.

Det å strekke seg etter verdensmestere gjør at jeg trener litt hardere enn jeg ville gjort ellers. Når jeg ser hvor hardt de trener tenker jeg » Skjerp deg Lene, du kan bedre! Om de klarer trene så hardt må da du tåle å stå opp 0600 og pushe grensene dine. Når de klarer 30 chins må du da hvertfall klare 10. Klarer de det så viser de faktisk at det er mulig»! Vi trenger ekstreme mennesker! Det er de som driver verden framover!

Vi får hva vi fortjener og jeg ser Inget annet alternativ enn hardt arbeid. Vi er selv ansvarlig for vår egen lykke og å designe det livet vi ønsker leve. Livet er ikke alltid rettferdig og vi er nødt til å fighte for det vi vil ha!

Det vil alltid være noen som sitter og kritiserer og som mener de er den rette til å mene at du er et dårlig forbilde! Hvem er de til å kritisere ?

Ofte kan mennesker kritisere fordi de kjenner selv at de er et sted de ikke ønsker å være. De er ikke sterke nok til å glede seg på andres vegne og dermed blir de tvunget til å innse sannheten. Dette oppleves ubehagelig for de og derfor ønsker de heller å overføre den følelsen til noen andre. De innser kanskje at de må utenfor komfortsonen og gjøre en endring for å leve i tråd med sine verdier og for å være stolt av seg selv, mens det samtidig er litt skummelt å gjøre en endring. De fleste av oss mennesker liker jo best det trygge og forutsigbare. Men det er utenfor komfortsonen vi utvikler oss.

Kun 8% når sine nyttårsforsett og det sier jo litt!

Hadde mennesker fokusert mer på å øke sin styrke og selvfølelse framfor å kritisere andre ville de kanskje fått bedre resultater selv. Dette vil gi de mer stolthet og selvrespekt som igjen ville gjøre de mer rause slik at de kunne heie sine medmennesker fram.

Har du gitt et kompliment i dag?

Komplimenter er næring til vekst og gir styrke. Vi har alle en historie og vi er igjennom ulike prosesser. Du vet ikke hvordan de du møter egentlig har det på innsiden. Kanskje sliter de mentalt og gjemmer seg bak en fasade.

Hva kan vi gjøre for å hjelpe de? Slutte med din lidenskap ? Nei!

Se mennesker og gi de den kjærlighet du kan gi. Gi komplimenter og strekk ut en hånd om du kan. Vi har begrenset med energi og må porsjonere oss ut ved å praktisere positiv egoisme og me time. Men har du ekstra energi du kan gi? Spre positiv energi. Kanskje du redder noen sin dag? Kanskje de har kranglet med samboern, sliter med økonomiske problemer eller alkoholisme. Kanskje de ble voldtatt i går for alt du vet eller at et familiemedlem døde i går.. Livet rammer oss alle fra tid til annen. Livet går opp og ned for oss alle.

Jeg er ikke perfekt, men hver dag forsøker jeg å bli et bedre menneske. Store deler av livet har jeg vært en offentlig person med mange rådgivere rundt meg som skal fortelle meg hvordan jeg bør være og hva jeg bør si som høres best ut. Jeg orker ikke mer! Jeg er drittlei! Jeg har det best når jeg kan være meg selv og å kommunisere Filterfritt og ærlig slik det faller mest naturlig for meg. Og om noen ikke liker meg som jeg er for det bare være. Jeg vil heller ha noen få følgere som liker meg som jeg er enn å være en pleaser som forsøker å bli likt av alle. DET har jeg forsøkt før og da slet jeg meg ut og så ingen mening med livet. Jeg mistet meg selv og traff bunnen.

For meg er det viktig å være meg selv og stå for den jeg er.

Om vi alle forsøker gi hverandre mer frihet til å være oss selv og respekterer at vi er ulike tror jeg at vi sammen får det bedre her på jorden. .

Sammen er vi sterkere <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *