Er det rart folk streber etter perfeksjonisme og det å bli best?

 

can_3726

Foto: Rolf Ørjan Høgset

I dagens samfunn opplever jeg at det for mange går i et høyt tempo og at tiden ofte er vår verste fiende. Mange streber etter perfeksjonisme og det å bli best!  Dette gjør at mange mennesker lever med mye stress i livet sitt og dette KAN i verste fall føre til blant annet livsstilssykdommer , depresjoner og sosial angst. Noe av det mest grunnleggende i oss mennesker handler om å bli sett. Vi har behov for bekreftelser på vår grunnleggende eksistens. Ingenting bør overdrives. Alt med måte. De fleste av oss vet innerst inne at balanse er viktig for god livskvalitet, men hvorfor er det så vanskelig? Er det mulig å akseptere seg selv som bra nok eller er kun det beste bra nok?
Det er ofte de beste og de vakreste som får mest applaus. Er det da så rart at folk streber etter perfeksjonisme og det å bli best? Jeg bare tenker høyt.. Hva tenker dere om dette?
#perfeksjonisme #prestasjonskultur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *