Runners high

Lene2Foto: Team LA Lifestyle t-shirt & shorts fra min sponsor Puma, pulsklokke fra Polar og de feteste solbrillene fra Oakley 🙂

Nå har jeg landet etter Oslo Triathlan og evaluert min prestasjon. Jeg har satt meg et hårete mål for 2015. Nå skal jeg delta i Ironman. Og det eneste som kan stoppe meg er om jeg blir skadet.

Hvorfor ønsker jeg å delta i Ironman? Rett og slett fordi jeg har mange Alfahanner og norsemen i min omgangskrets og de har pushet meg. Jeg er en av gutta og de har «mast» så mye på meg nå at jeg til slutt ble gira på det sjæl faktisk. Må innrømme at det ekstreme opplegget til disse syke mannfolka inspirerer meg av en eller annen grunn. Kanskje jeg er like psycko sjæl? lol..

Andre grunner til at jeg velger å delta i Ironman er fordi jeg har hørt det er en folkefest og et fantastisk arrangement. Jeg blir så glad av å delta på store arrangementer hvor jeg ser all slags mennesker som utfordrer seg selv , opplever mestring og når sine mål. Dette er jo noe av det jeg brenner aller mest for i livet. Jeg driter i om noen løper 2 sekunder raskere, men jeg blir så rørt av å se mennesker i alle former, fasonger , med ulike bakgrunn og forutsetninger som tør å utfordre sin egen komfortsone og viser at de kan om de vil! DET gir meg en enorm tilfredstillelse og inspirerer meg masse!

Og som alltid gjør jeg dette for å utfordre meg selv slik at jeg holder min mentale tøffhet vedlike og at jeg får utfordret meg selv og utviklet meg. For meg handler det om selvrealisering og det å sprenge grenser. Jeg liker tidvis det ekstreme og det å pushe meg selv og gjennomføre «det umulige». Den følelsen av å gjennomføre noe jeg ble veldig tent av å tenke på at jeg kunne gjennomføre, men som samtidig virket krevende og skummelt er så enormt deilig!

Så nå holder jeg på med forberedelsene og legger en treningsplan fram mot sommeren 2015 hvor deltakelsen skal skje.

Første delmål blir å teste å løpe halvmaraton på Oslo maraton. Jeg løp Gøteborgsvarvet ( 21km) i 2010 på 2.10. Nå er målet og slå min egen tid. Jeg hadde vondt i knær og ryggen en uke etterpå og sa at «ALDRI igjen»! Men så ble jeg utfordret av ulike folk i min omgangskrets som mente det var litt kylling av meg å kjøre 10 km.. Da jeg skulle melde meg på var det fullt. Men heldighvis «reddet» Runners World meg fra å være «kylling» ! hehe.. Jeg fikk løpe på deres qvote..

Så nå forsøker jeg å finne ut av hvor mye raskere jeg kan løpe sammenlignet med halvmaratonet jeg gjennomførte i 2010.. Hm..

Og til helgen stiller 16+ personer fra Team LA Lifestyle i COLOR ME RAD 

images

Dette løpet stod det bare LENE ALEXANDRA og LA Lifestyle på! Dette er jo så LA Lifestyle! For er det noe jeg er opptatt av å formidle så er det jo treningsglede og dette løpet handler kun om å ha det gøy! ALLE kan delta! Damn, som jeg gleder meg til å bli sprutet ned av fargekanoner sammen med mine venner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *