LENE ALEXANDRA «Den nye Grete Waitz» ;)

RW-Cover-6_14LA

 

Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle ende opp på coveret av Runners World og ble ganske så overrasket da de tok kontakt og ønsket å ha meg på deres cover. Men dette er nok et tegn på at valget jeg tok i 2008 om å gjøre en endring var rett. Stadig flere har troverdighet til min endring og har respekt for den jeg er i dag som menneske, personlig trener og livsstilsgrunder.

Endringer tar tid og det krever hardt arbeid. Og det tar enda lenger tid og få med seg de rundt på endringen. Mange henger som regel igjen i fortiden lenge etter at jeg har kommet meg videre. Så dette coveret betyr mye for meg og er enda et skritt i riktig retning 🙂

Stor stas å være coverjente igjen! Jeg digger det!

Ekstra stas å være coverjente for Runners World nå som Oslo maraton nærmer seg snart 🙂

Dere får supre treningstips av Jack Waitz og kan lese om hvordan dere bør trene opp mot løpet her

http://www.runnersworld.no/

One Comment on “LENE ALEXANDRA «Den nye Grete Waitz» ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *