Pump & jazz ;)

Dette er grunnen til at jeg ikke blogger like ofte..Mitt fokus er rett og slett på denne deilige mannen og jeg er helt sikker på at dere alle ville prioritert kjærlighet ♥
Det skjer så sinnsykt mye karrieremessig for meg for tiden at når jeg først har mulighet ønsker jeg jo selvfølgelig å være med min Supermann 😉
Hva skjer..? Hm..:

1. Hemmelig prosjekt jeg ikke får uttale meg om..

2. Stolt Puma ambassadør

3. Leker at jeg er businessdame og bygger mitt lille imperium. Mye å lære, men nå har jeg endelig begynt å interressere meg for den slags, så det er en morsom hobby 🙂 Tenkte finne meg en businessmentor etterhvert. Føler det er på tide 🙂 Bygger gradvis. Skritt for skritt og koser meg underveis i prosessen.

Business, more than any other occupation, is a continual dealing with the future; it is a continual calculation, an instinctive exercise in foresight. – Henry R. Luce

4. Har begynt å jobbe freelance som PT og lifeocach på et splitter nytt PT kompetansesenter (feteste i by`n) hvor jeg trener mine fantastiske Superdamer og Supermenn.


Foto: Med Alexander Aalerud min PT kollega

5. Hva med jazz`n a LA? Min Fitnesskarriere har rullet avgårde og jeg har hatt mest fokus på det, men nå er jeg inne i en kreativ prosess hvor jeg går på mye konserter og lar meg inspirere for å fortsette å utvikle mitt musikalske utrykk videre.. Men jeg ønsker heller å være en underground artist enn en som opptrer på VG lista topp 20… Det er viktigere for meg å få skape det jeg har lyst til og kose meg med det kreative enn å være mest kjent eller tjene mest mulig penger som artist. Nå har jeg flere bein å stå på og gjør musikk fordi det er et behov jeg har… En passion og fortsatt en drøm jeg ikke føler jeg har fått realisere slik jeg har drømt om… Får ta tiden til hjelp…

Min jazz EP som jeg er et resultat av hvor langt jeg har kommet i min musikalske prosess er fortsatt til salgs 😉

iTunes: http://itunes.apple.com/no/album/try-to-catch-me-ep/id497644550

Wimp: http://wimp.no/wweb/album/?album=13380347

Spotify: http://spoti.fi/wFcbJt

6. Nye websider er under utvikling ettersom min karriere har endret seg ganske mye det siste året… Har fått tilbakemeldinger på at det er mange av dere potensielle klienter der ute som ikke har skjønt helt hvordan dere skal få sendt en forespørsel om å trene med eller ha samtaler med meg og der kommer jeg til å ha ha en email for lifecoach/PT booking også slik at dere ikke er nødt til å sende private mailer til mitt management. Har et par andre planer ang websiden, men alt til sin tid.

7. Hemmelig prosjekt jeg ikke kan uttale meg om..

8. Blitt spurt om å gå inn som eier i et selskap og jeg er i tenkeboksen… Høres spennende ut, men jeg må ta noen valg slik at jeg ikke blir utbrent igjen. Helsen kommer først og det er viktig for meg å være i balanse for at jeg skal være den beste utgaven av meg selv og prestere.

9. Fått tilbud om en veldig spennende stilling som innebærer nye spennende utfordringer samtidig som det er innenfor mitt fag. Er i tenkeboksen, men har VELDIG lyst 😉

10. Jobber med salg, markedsføring, promo og brand entertainment stort sett til enhver tid…

Vel, dette er noen av tingene jeg har å forholde meg til i min hverdag for tiden 🙂

Men aller mest er jeg nok opptatt av min Supermann siden jeg er hodestups forelsket… I det jeg skriver dette har han snart syklet 50 km i Fredagsbirken!! 😉

Og her om dagen testet jeg min Supermann og klient på 60 meter og jammen slo han rekord på sine 41 år og løp på 8,15.. #hverdagshelter

Jeg håper at dere alle følger deres drømmer og driter i hva alle andre måtte mene om dere og hva dere gjør.

Husk “positiv egoisme”… Si nei når du mener nei og ikke vær en pleaser. Det får du ingenting igjen for. Du kan risikere å bli utbrent og miste deg selv slik jeg ble i verste fall. Man må først og fremst ta vare på seg selv for å kunne hjelpe andre.

“Me time” – Legg inn tid til deg selv i kalenderen hvor du gjør ting som spa, massasje, PT timer, male, synge, danse, sove you name it… Ting som du liker å gjøre som gir deg energi..Det må være balanse mellom “inntak” og “uttak” av energier for at vi skal være i balanse..

En ting til… Husk å gi F!

Det har skjedd mye i livet mitt det siste året. Jeg har lært masse, men jeg har fått litt munnkurv av mitt management en periode av ulike årsaker og derfor kan jeg ikke dele detaljene. Men det kommer. Jeg liker jo å dele mine erfaringer med dere;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Klem fra en forelsket lita snuppe som nyter det

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥