Lene & gutta ;)

Damn, som jeg digger disse gutta. Jeg blir rørt og de gir meg så utrolig mye tilbake! De inspirerer meg så mye at dere aner ikke!! Jeg startet å trene gutta hver for seg høsten 2011 og alle har hver sin historie med ulike fortid, forutsetninger og mål. Jeg dannet team “LA Fighters” og utfordret gutta til å delta i triathlon sommeren 2012.

Reaksjonene var ulike. Noen av de kastet seg ut i det uten å tenke , mens noen sier nå etter å ha gjennomført at de aldri så for seg dette da de begynte å trene hos meg. Det har vært fantastisk å trene disse herlige mannfolka! Ikke bare ser de bra ut. De er noen vakre medmennesker jeg føler meg beæret over å ha blitt kjent med og jeg har lært masse av dem og vokst sammen me de. I tillegg har de alle noen supre kjærester/samboere som har backet de hele veien, så teamet har jammen vokst og jeg er meget takknemmelig for at deres bedre halvdeler heier gutta fram. Et must!De er virkelig noen skikkelige hverdagshelter som jeg har blitt kjempeglad i.

Som triathlet er det viktig å ha et team rundt seg som backer og det har jammen disse gutta. Dette var debutsesongen. Handy har deltatt i 2 triathlon, Kenneth i 3 og Frode fikk ikke deltatt i Tønsberg siden han var matforgiftet så Handy var grei å ga bort sin billett så Frode endelig fikk gjennomført et triathlon før han dro utenlands for en periode.

Lørdagen var Oslo triathlon. Både Kenneth og Frode hadde satt seg som mål å komme i mål på under 1.4o og det greide de begge to. Handy var med og backet gutta sammen med meg siden han ga bort sin billett til Frode. Debutsesongen har i hovedsak gått i sprint triathlon , men 2 av gutta har nå satt seg som mål å gjennomføre Norseman neste år 7.juli 2013 ( 1900 m svømming, 90 km sykkel, 22,5 løp) og jeg digger det! De har blitt hekta!! Fantastisk! Passion og målsetting øker jo motivasjonen max!

Ellers skal Team “LA Fighters” på tour til London snart og være med på verdens største triathlon. Men dette er et charityevent og mest for det sosiale. Da skal vi bare gi f og ha det gøy;) Ei av mine kvinnelige klienter har også dannet et team så vi reiser en hel gjeng. Det blir stas! Merker jeg trives bedre å være sosial i en sporty sammenheng enn på røde løpere;) Sånn sett passer det meg perfekt at jeg er Puma ambassadør;)

Å piske mannfolk og pushe grensene deres + få ut deres fulle potensiale ikke bare på trening, men generelt i livet er det jeg digger aller mest. Å se menn blomstre og bli en bedre utgave av seg selv. Jeg ser på mine klienter som utøvere og for at utøverne skal prestere er det ikke bare viktig hva de gjør på trening, men at de har en jobb de trives i, et godt samliv, gode venner og familie rundt seg, hobby`r de liker, at de følger drømmer, utfordrer sin komfortsone ++..

Min drømmeklient er en nyskilt mann i 40 årskrise som trenger å få tilbake sexappealen;)

Jeg har ikke tid til å ta inn flere klienter, men får jeg en som nevnt ovenfor som har rett innstilling og jeg kan få frie tøyler å skape fra sofagris til triathlet og ha med i Team “LA Fighters” tar jeg meg tid;)

Jeg skaper Supermenn og det finnes en Supermenn i alle menn!