Nå skal jeg bli “mental trener”

Mental trening er på mange måter forståelsen av helheten i livet.

Alt fra riktig kosthold og fysisk trening til det å unngå at stress påvirker deg negativt som menneske.

Selv har jeg opplevd stort press på både det private plan og i min karriere. Dette har jeg gitt meg unik erfaring som gjør at jeg nå jobber med å endre menneskers tankesett til mer positive tanker og til en økt livsstil.

Jeg har selv ubevisst benyttet meg av mental trening for å nå mine mål, men nå har jeg blitt mer oppmerksom og bruker det bevisst både privat og i min karriere. Dette er et fag jeg virkelig digger.

I mitt virke som lifestylecoach er jeg opptatt av å se hele menneske og hjelpe mennesker å finne balansen i livene deres. Jeg har erfart at det er ikke fett% eller puppestrørrelse som avgjør hvor lykkelig man er, men at man aksepterer seg selv, tenker positive tanker og er i balanse.

Da jeg gikk Personlig trener utdanningen gledet jeg meg, men visste ikke helt om jeg kom til å like det. Men etter å ha hatt suksess som personlig trener, vokst mye det siste året og blitt mer kjent med meg selv har jeg innsett at det som opptar meg aller mest er det mentale og det å hjelpe mennesker å balansere mellom ytterpunktene.

Jeg vet hva det vil si å prestere under press. Da jeg vant “Skal vi danse” i 2008 så jeg på meg selv som en toppidrettsutøver. Medias øyne var på meg da jeg gjorde min livsstilsendring.

Jeg jobber mye mentalt med mine klienter og flere har bedret sin selvfølelse. Dette er noe som gir meg masse. Det å gjøre en forskjell på denne måten og kunne gi av meg selv til et annet menneske gjør at jeg vokser.

Mental trening kan man bruke i hverdagen, i arbeidslivet, i fritiden, i familien, i idretten. Du kan bli en bedre utgave av deg selv og prestere bedre på alle plan.

Bli med dere også da vel? Håper å få noen mannfolk i klassen. Som regel er vi jenter mye mer interresert i å utvikle oss på dette plan.

Jeg skal studere på “RAW rerformance” og dere lese mer om utdanningen her:

www.rawperformance.no

Jeg gleder meg helt sinnsykt. Digger å jobbe mot mine mål og nå skal jeg både utvikle meg selv og bli enda bedre på det OG bli enda bedre på å hjelpe andre mennesker til å nå sine mål 🙂

“It`s all in your mind”

Blir vi klassekamerater tro?:)

Klem fra LA;)