Vi kan alltid bli bedre 

Jeg har vært igjennom litt av en reise de siste årene fra jeg valgte å endre retning fra showbiz til treningsbransjen da jeg kom til et vendepunkt i livet mitt i 2008 før jeg fjernet silikonen og vant Skal vi danse.

Jeg startet å se 10 år fram i tid og følte at jeg trengte flere ben å stå på. Det var på tide å gå videre i mitt liv. Jeg ønsket å øke min kunnskap og kunne jobbe med noe som ga meg mening og som hadde en verdi ikke bare i mitt liv, men i andres liv.

Jeg ønsket å være en sterk kvinne som kunne bidra med å bruke navnet jeg har bygget opp til noe positivt. Jeg ønsket å kunne inspirere og bidra til at andre kunne få økt livskvalitet.

I starten var jeg nok veldig usikker på om jeg hadde det som skulle til da min selvfølelse ikke var så sterk. Men styrketreningen var redningen min. Den ga meg mestring både fysisk og mentalt. Samtidig gjorde PT utdanningen på AFPT at jeg økte min kunnskap og jeg kjente jeg vokste på innsiden. For å kunne bidra til andres vekst var jeg nødt til å starte med meg selv og da jeg selv hadde greid å bli en sterkere utgave av meg selv ønsket jeg å dele min kunnskap og mine erfaringer for å hjelpe andre.

Etterhvert som jeg har lært mye har jeg innsett hvor mye jeg faktisk ikke kan selv om jeg har skapt gode resultater for mange kunder. Vi blir aldri utlært. Den dagen du tror du er utlært har du tapt!

Derfor er jeg hele tiden sulten på å lære mer og ikke minst på konstruktiv Feedback til hva jeg kan gjøre bedre.

Da jeg kastet meg ut i fitnesssirkuset som coach og leder innså jeg raskt at jeg trengte mer kompetanse for å skape de resultatene jeg ønsker.

Kunnskap er makt!

Og da mener jeg i positiv forstand ( makt er ikke alltid positivt ladet i mine øyne) Det gir deg flere muligheter til å nå flere mål. Da jeg var yngre var jeg mer opptatt av utseendet. Det er jeg fortsatt som den feminine kvinnen jeg er, men kunnskap tenner meg SÅ mye mer! Thats hot!

Smart er det nye sexy!

Så derfor hyret jeg meg Børge Fagerli som mentor da han har 20 års erfaring fra bransjen. Han har coachet utøvere til å bli verdensmestere og han er en autoritet innen trening og kosthold i Norge og utlandet. Han er en skikkelig nerd som har oversikt på alt av forskning og fungerer på mange måter som et vandrende leksikon. Han kan stort sett svare på alle mine spørsmål eller henvise til relevante artikler hvilket gjør meg bedre som en coach.

Er du PT og ønsker bli blant de beste burde du få deg en mentor asap.

Børge sparker nå igang et nettkurs. Om du skriver inn mitt navn når du melder deg på får du 500 Kr rabatt. Meld deg på i dag!

http://borgefagerli.no/kursinformasjon/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *