Team LA Lifestyle samling 


Anita, Martine, Vilde , Henriethe og Tina diskuterer posering slik de ofte gjør. Hvordan posere for å fremheve sin fysikk på best mulig måte. Øve øve øve..

På NM i Bikini skal jentene stå på en stor scene og vise seg selv fram selvsikker i en glitrende  bikini på best mulig måte mens de viser fram den flotte fysikken de har jobbet hardt for. Derfor utfordret vi jentene til en photoshoot i Frognerparken midt på søndagen da det var masse folk tilstede. Flere av jentene kjente dette var utenfor komfortsonen og det var interresant å observere hvordan de reagerte i en situasjon som dette. Flere av jentene innrømte de kjente at de vokste på denne opplevelsen. Det et viktig å forberede jentene på hva de skal igjennom. Mentale forberedelser er en viktig del for å prestere på best mulig måte og ikke minst det å være forberedt på det uforberedte. Noe kan du ta kontroll over, men du kan desverre ikke ta fullstendig kontroll over alt, så du er nødt til å være forberedt på å levere uansett hva som kommer i veien. Det er mye dette som skiller de som faktisk kommer seg opp på den scenen og ikke. Mange er så redd for hva alle andre mener og derfor feiger de ut. Så det er viktig å ville dette sterkt nok. Som regel øker presset når konkurransen nærmer seg. Mange følger andre utøvere i sosiale medier og ser hvor bra form de har blitt og lar seg stresse av det. Da vil jeg anbefale og unnfollow og heller fokusere på seg selv og egen  prosess og framgang. Bli den sterkeste utgaven av deg selv. Du kan kun ta ansvar for deg selv og egen prestasjon.

Janteloven er sterk her til lands og de må være forberedt på reaksjoner når de stikker hodet fram og tør gjøre noe ikke alle andre tør. Selv følger vi Antijanteloven og forsøker utrydde janteloven og da hjelper det ikke snakke om det. Vi må Walk the talk og gå foran som forbilder.

Samtidig var shooten en fin teambuildingøvelse da jentene måtte jobbe sammen og ha tillit til hverandre for å klare denne cheerleaderposeringen som Silje ( tidligere cheerleader) foreslo. Jeg er utrolig imponert over hvor bra teamet jobber sammen. WOW! Jentene er både tøffe og målbevisste, men samtidig rause og teamorienterte. Vi hadde dessuten noen tekniske problemer i løpet av helgen, men det var allikevel ingen sure miner. Jentene var proffe og tålmodige hvilket viser at de må ha lært noe gjennom denne fasen. For er det noe det garantert blir mye av på NM er det venting. Og dessuten er vi mennesker ofte bare brikker i et spill og det handler sjelden om kun oss selv. Det er viktig at vi alle ser hverandre da noe av det grunnleggende i oss mennesker handler om å bli sett.

Det er utrolig gøy å se utviklingen til jentene både fysisk og psykisk. Jeg opplever at jentene har blitt mer FIT både på innsiden og utsiden. De slipper seg mer løs og tør være mer seg selv. De viser nå flere fasetter av diamanten de er og det er vakkert!

Dette gjør meg rørt da det var akkurat det jeg ønsket med LA Lifestyle. Å skape et lite Los Angeles i Norge hvor det er ok å være fargerik og være hele deg selv med alle dine nyanser. Et sted hvor du kan føle deg fri og slippe deg løs. Så lenge du ikke gjør noen noe vondt må du da få lov til å ha knallrosa hår eller ta valg som andre ikke tar. Jeg synes ikke vi skal dømme folk for utseendet. Vi er ikke utseendet vårt. Det er våre verdier som viser hvem vi er.

I LA Lifestyle er vi opptatt av å spre treningsglede og inspirere til girlpower! Vi ønsker å bidra til at flere mennesker blir en sterkere utgave av seg selv og tør å være seg selv! Vær rause med hverandre og gi heller et kompliment for mye enn for lite!

Jørgen Orlin er vår fotograf og han er flink på å få jentene til å føle seg bra. Om du ikke har bestilt scenefoto til NM enda bør du kontakte han: jorlin@hotmail.com


Ei av jentene fanget et bilde av en engasjert leder og coach (Its me 😉 backstage på photoshoot. Når jeg er på shoot liker jeg å tilføre trygghet til jentene og gi de Feedback og innspill på poseringer slik at de kan fremheve seg selv på best mulig måte. Jeg har mange ulike roller og hatter som leder av Team LA Lifestyle. Det å være leder opplever jeg på mange måter som å være en brikke i et spill hvor jeg tetter igjen der det finnes hull, limer ting sammen mens jeg delegerer og sørger for at vi sammen mår målet. Jeg synes det er en spennende utfordring å være leder og jeg er langt fra utlært. Hver gang jeg treffer jentene lærer jeg noe nytt og det er alltid noe jeg kan bli bedre på. Jentene sier jeg er streng og tydelig, men at de er glad for det.


Emina Mahmuljin er hovedfaglærer på www.imageakademiet.no i tillegg til at hun har lang erfaring fra bransjen med alt fra reklame, musikkvideoinnspillinger, photoshoot med kjendiser, spillefilm And You Name it. Emina er et vakkert menneske og har «passet på» meg i mange år. Hun sminket meg i «My boobs are okay» musikkvideon årevis tilbake og jeg har jobbet tett med henne siden. Gode relasjoner er så viktig for meg!

Charlotte og resten av teamet ble godt tatt vare på da vi var en hel dag på Imageakademiet . De lærte å fremheve sin egen skjønnhet og å finne sin indre diva samtidig som de  lekte med ideer til  stagelooken. Jentene fikk også lære hvordan de føner volum i håret med rundbørste og setter på løshår før vi avsluttet helgen med en photoshoot.


Vi jobbet en stund med å få alle til å hoppe og henge i luften samtidig, men vi greide det!

Girlpower – Sammen er vi sterkere! 

Det er mange av som spør hvordan dere kan bli en del av Team LA Lifestyle. Send en Mail til webcoaching@lalifestyle.no så får dere svar på det dere lurer på:)
For skreddersydd diett og treningsprogram kan du gå inn på vår nettside:

Www.lalifestyle.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *