Er du VIRKELIG klar for en endring?

Jeg blir ofte kontaktet av mennesker som ønsker å gå ned i vekt ,  få en markert og muskuløs kropp eller som sier de ønsker å gjøre en livsstilsendring. Etterhvert som jeg har jobbet med ulike mennesker og endring over tid har jeg lært at en ting er hva de sier, men det å faktisk gjøre det de sier er en annen ting. Veldig mange ønsker resultatet, men de er ikke villig til å gjøre det som skal til.

2063ac385461fd08f06bf9e48c48d04e

Foto: Pinterest

En personlig trener er IKKE det samme som en tryllekuntsner! Ja, noen ganger kan det virke som om noen tror det.  Vi har kunnskapen og vet hva som skal til for å gjøre en endring. MEN det er viktig at du VIRKELIG er klar for å gjøre en endring. Du MÅ være villig til å ofre noe for å kunne gjennomføre en endring. Gjør du det samme som du alltid har gjort vil du få det samme resultatet som du alltid har fått. Se deg selv i speilen! Den du ser på er den som kan gjøre endringen. Ingen andre kan gjøre det for deg! Om du selv ikke er villig til å gå utenfor komfortsonen og gi det lille ekstra kommer ingen endringer til å skje. Om jeg bruker masse tid på å lage et skreddersydd treningsprogram og et kostholdsprogram som ikke blir fulgt. Hvilken verdi har det da? Ingenting! Jeg ønsker verken kaste bort min eller andres tid. Alt jeg vil er å bidra til at mine kunder når sine mål og da må vi begge jobbe sammen og gjøre hver vår del av samarbeidet. Vi kommer langt alene, men lenger sammen. Det er viktig å være ærlig å tørre si hva man VIRKELIG ønsker! Vi personlige trenere er IKKE synske heller.  Mange sier de ønsker å «stramme opp», mens det egentlige målet er noe helt annet. Og ofte har mange altfor urealistiske og høye forventninger.

Ja, et før og etter bilde kan se inspirerende ut og du kan kanskje tenke at det er lett?

Jeg ville løyet om jeg sa det var lett.Det ligger timesvis av blod svette og tårer bak imponerende før og etter bilder! Det står stor respekt av de som klarer å gjennomføre endringer i sitt liv!  Ja, om du er villig til å gjøre det som skal til og går inn for det KAN det for noen som er veldig positivt innstilt være lett, men det er som regel normalt å møte på motgang når du skal gjøre endringer i ditt liv. Det er like greit å forberede seg på det. Du vil noen ganger få et par slag i trynet og kanskje du må gå et skritt tilbake før du går to skritt fram. Det er viktig at du ikke er naiv og tror at bare du betaler en sum penger og har fått deg en personlig trener så skal alt ordne seg. Det krever hardt arbeid, dedikasjon og displin over tid. Struktur, kontinuitet og tålmodighet er viktig når du skal gjennomføre en endring. Du må virkelig ville det sterkt nok! Det er viktig at målet ditt er verdiankret og at det er noe du gjør for DEG og at det betyr MYE for deg og ditt liv at du når målet. Målet må være realistisk , men samtidig må det gjøre deg tent! Og ALT sitter i hodet! Hva du tenker og sier til deg selv.. Det er slik det blir! DU kan velge å la deg bli inspirert og motivert, men ingen kan klare motivere deg om du selv ikke har bestemt deg og er klar. Du må være mentalt klar for å gjøre en endring og det kan ta tid å komme dit.

Om du fortsetter å jobbe døgnet rundt og ikke møter opp til avtaler med din personlige trener kan du heller ikke forvente å bli «fit and fabulous». Det finnes ingen mirakelkurer eller piller.

Tenk deg nøye om før du booker tid med en personlig trener. Er du villig til å gjøre det som skal til eller trenger du bare mer oppmerksomhet? Hva med å lære å gi seg selv annerkjennelse framfor å gi fra deg kontrollen og være avhengig av andres bekreftelser til enhver tid?  Er du villig til å lytte til en fagperson eller skal du fortsette å gjøre det du har lyst til og tro at du får resultater bare fordi du har betalt en personlig trener? Det er ikke slik at bare fordi du følger en treningsprofil på insta eller har betalt en personlig trener at du går ned i vekt og blir markert og muskuløs. DU er nødt til å følge det din trener sier og JOBBE HARDT for å nå dine mål. DA får du resultater. Det er ikke slik at du får applaus bare for å ha møtt opp. Først når du har gjort det du får beskjed om og bevist at du ikke bare prater om det , men faktisk gjennomfører og walk the talk får du applaus. Først må du gjøre jobben!

 

Det er altfor mange som ber om en kostplan og treningsplan, men som ikke følger den. Hva er poenget da??

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *