Elsker det nye håret mitt <3

 #inneholderreklame


Jeg er så glad for å ha funnet en salong Eco cult med et superdyktig team som klarer realisere mine fantasier og hårdrømmer. Da jeg ble 30 trodde jeg at jeg var ferdig med all «galskap» og at jeg var for gammel for det, men der tok jeg feil. Jeg hadde bare en klassisk fase. Etterhvert har jeg lært meg selv å kjenne og innsett at jeg har behov for endringer. Det gir meg energi. Jeg er en av de som liker endringer og liker det.Når jeg ommøblerer eller endrer hårfrisyre blir jeg glad. Jeg får utløp for mitt behov for å skape og ikke minst min lidenskap for det vakre estetiske. Vel, mitt syn på hva som er vakkert vel og merke. Smaken er jo som baken. Jeg synes det er spennende å eksperimentere og jeg er opptatt av å leke og ha det gøy.

For noen år siden ville jeg aldri i min villeste fantasi trodd at jeg noensinne skulle gå rundt med grønt hår, men akkurat nå føles det helt rett. Det er så meg. Skikkelig LA Lifestyle. Det er så deilig å føle meg fri! Det å kunne gjøre akkurat det som passer meg. Ikke følge regler, men bare lytte til min egen intuisjon og leve i nuet. Jeg kjenner meg så inspirert for tiden og det er så herlig å sprenge grenser. Dette har nok mye å gjøre med at jeg er så heldig og tiltrekke meg likesinnede som også går sine egne veier. Jeg kjenner mange gründere og ledere og vi blir jo som de vi omgåes. Visst er det tidvis krevende å drive sitt eget selskap, men friheten kunne jeg ikke vært foruten.

Det er Camilla Kose Eldegaard som har skapt frisyren min. Hun er en kunstner. Om du vil ha en helt amazing frisyre ville jeg gå til henne og gi henne frie tøyler til å gjøre det hun synes passer deg. Hun er i tillegg et fantastisk menneske. Ina som jobber der er superbra på foliestriper og veldig behagelig. Teamet som jobber på Eco Cult består av erfarne hardtarbeidende proffe frisører og du blir alltid godt tatt imot.

Jeg bruker det beste håret som er Great Lengths  og det har jeg brukt i snart 15 år. Det samme håret som superstjernene i Hollywood bruker.

8 Comments on “Elsker det nye håret mitt <3

    • Tusen takk for at du forstår. Jeg dreit meg ut rett og slett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *