Jeg er kjempelei meg!

CAN_3257

Jeg er SÅ lei meg for at jeg skrev feil i det ene innlegget mitt angående Ulserøs Kolitt. Forstod at mange av dere reagerte på dette. Jeg legger meg selvfølgelig flat og beklager på det sterkeste at jeg skrev det er en livsstilssykdom. Det var vondt for meg å lese hvor mye mange av dere sliter med dette og jeg beklager på det høyeste. Og tuuusen takk for at dere sa ifra og informerer meg om dette. Dette er helt klart noe jeg bør sette meg mer inn i. Jeg har mye å lære.

Håper dere tilgir meg? Veldig lei meg..

Og tuuusen takk for masse hyggelige kommentarer fra dere som er glad på mine vegne for at jeg har greid å endre livet mitt til det bedre <3

9 Comments on “Jeg er kjempelei meg!

    • Hehe..Vi kan alle bli provosert og reagere 😉 Full forståelse for det! Vi er jo bare mennesker 🙂 Trening gir mening. Takk for at du forstår 🙂

    • Tusen takk! Jeg er langt fra perfekt! Feile gjør jeg rett som det er.. Takk for at du forstår 🙂

  1. Pingback: jmdrawing – En fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *