Treningstips

IMG_0486

Foto: Pinterest

  1. Hvorfor skal du trene? Først må du ha et mål og vite hvorfor du trener. Så må du ville det sterkt nok og bestemme deg for å gjøre det som skal til or å nå målet!
  2. Du må ha en plan. Feiler du med å planlegge når du heller ikke målet. Sørg for å legge til rette treningen slik at det passer inn i ditt liv. Og du må prioritere treningen. Det finnes ingen god unnskyldninger. Unnskyldninger er bare godt planlagte løgner og latskap
  3. Når du er på treningen så må du ha en plan for hva du skal trene og så gjennomfører du. Aldri gjør ting halvveis og når du kjenner det svir så gjør du noen ekstra reps eller løper noen ekstra steg. Smerte gjør deg sterkere
  4. Invester i treningstøy med farger som gir deg energi og gjør at du føler deg fab
  5. Lytt til musikk som gjør deg rusa og sørger for at du gir det lille ekstra
  6. Har du muligheten så tren med en PT eller god treningskompis. Hvis ikke kan du bare late som om du har en! Visualiser det!
  7. Se for deg at du er i ditt livs beste form og tenk at du allerede ser ut akkurat slik du ønsker eller visualiser at du når målet ditt enten det er et løp, en fjelltopp du skal klatre eller en scene du skal stå på. Målet ditt må virkelig tenne deg slik at du er villig til å tåle både blod, svette og tårer. Motgang vil komme på veien mot et mål, men da er DU klar for å gi gass i motbakken! Det er i motbakken det går oppover vetu og drager flyr i motvind!
  8. Hva har du å tape egentlig? Ikke en dritt! Du kan velge å bli der du er eller du kan velge å bli en sterkere utgave av deg selv! Det er ingen andre enn deg selv som kan gjøre det for deg! Så hva venter du på?
  9. Og for guds skyld! Planlegg feiring og sørg for å gi deg selv belønning underveis. Nyt prosessen. Nyt veien mot målet. Det handler om så mye mer enn å nå det målet. Det handler om mestring, vekst og å øke kunnskap. Det handler om livserfaring og å nyte livet!
  10. Du har fått livet i gave og det er opp til deg å fylle det med de kuleste tingene ever du kan gjøre her på jorda. Så hav har DU lyst til å gjøre? GO for it!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *