Drømmer du om en lekker sentral leilighet på Urbane «Løkka»?

#annonse

  
Jeg glemmer ikke hvor stolt jeg var da jeg kjøpte min første leilighet. Helt av meg selv uten hjelp fra mor og far. For meg var det stort?  Jeg researchet og ventet lenge da jeg ikke ønsket velge første og beste. Det var viktig for meg at leiligheten var sentral og lå i et hyggelig miljø. Jeg ønsket at det var høyt under taket og jeg ønsket finne et oppussingsobjekt jeg kunne få til takst og forvandle til en lekrere utgave for å øke leilighetens verdi. Jeg fikk god hjelp fra Handymen og jeg hadde ansvaret for å ta avgjørelser mens jeg var i utlandet og ledet treningsreiser. Leilighetens planløsning  ble gjort om fra et til to roms og dette gjorde også at leiligheten økte i verdi. Nå leier jeg ut dette smykket jeg har skapt med mine handymen:) 

  
Kjøkkenet er fra HTH. Jeg ønsket en lys, lekker, men praktisk leilighet hvor jeg kunne trekke meg tilbake og senke skuldrene. Leiligheten er gåavstand til Løkka hvor det er masse spennende steder og fargerike mennesker.

Selv ønsker jeg å være så mye som mulig hos min far i Spania da jeg både føler det er bra for min livskvalitet + at jeg har et håp om at min far skal bli litt mer sporty.

  
  

Disse lekre marmorflisene er fra Flisecompagniet i Hoffsvei. Jeg må si de har meget god service der i tilfelle noen av dere holder på med oppussing. 
 

Den stripete tapeten er fra Borge
  

Ta en titt på annonsen leiebyrået har laget for meg: 
http://m.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=74454225&ov=m

Spent på hvem som skal bo i min leilighet denne gangen 🙂 

Blir det deg? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *