Gleder meg til å treffe sporty damer på treningsreisen :)

IMG_0733

Jeg glemmer ikke jeg skulle lede min første treningsreise alene. Jeg hadde aldri ledet en gruppe mennesker og var dritnervøs. Tenk om de ikke ville bli fornøyd!

Bildet ovenfor er tatt på den første treningsreisen jeg ledet alene til Mallorca. Det var en super reise med masse herlige damer. Jeg husker hvor rørt jeg var over at alle disse flotte damene ønsket å være med meg på treningsreise med. Jeg kommer ALDRI til å glemme disse damene. Oppriktig må jeg si at jeg ble glad i damene og vi lærte mye av hverandre.

Mange som kontakter meg spør om alderen på de andre som reiser til Rhodos, men dette har da ingenting å si! De som er eldre lærer fra de yngre og de yngre lærer fra de eldre. På jentetur kan man senke skuldrene å være seg selv barnslig og leken uansett alder. Det viktigste er at jentene får en pause fra en hektisk hverdag og kan være seg selv. Det er utrolig viktig å sette av tid til seg selv og kunne slippe seg løs!

Mange får energi som varer i et år etterpå av en slik treningsreise i tillegg til at mange får sporty nye venner!

Selv har jeg vokst mye som leder siden denne reisen. Jeg har lært enormt mye om mennesker og læringskurven har vært bratt! Den er som regel det når jeg kaster meg ut i nye utfordringer. Vi har alltid noe å lære og vi kan alltid bli bedre. Selv er jeg ydmyk og vet at jeg ikke kan alt. Men jeg gjør mitt beste og ofte er det bra nok!

Nå er jeg mer selvsikker,  har mer kunnskap og tro på meg selv. Dessuten har jeg med meg min supre assistent Tina som jeg ble kjent med da jeg ledet treningreisen til Miami.

Damn, dette blir gøy jenter!

Det er fortsatt et par plasser igjen på reisen og du kan lese mer om reisen her. 

GIRLPOWER! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *