True friends are hard to find. Take care of them

#sponset

IMG_3888

Toppene er fra www.zensah.no 

Som en offentlig person opplever jeg ofte at noen vil være venner med «Lene Alexandra» og at de ikke egentlig bryr seg om meg. Da jeg først ble en offentlig person ble jeg overveldet over all oppmerksomheten og alle som ønsket å være venner med meg, men etterhvert forstod jeg at mange hadde en baktanke og helt andre grunner for å henge med meg enn at de ønsket å være en ekte venn. De senere årene har jeg måttet ha en stor opprydning i min omgangskrets og jeg må desverre ha det med jevne mellomrom. Selv ønsker jeg å tro det beste om folk, men desverre er det noen som ønsker å henge med meg av helt feil grunner. Jeg lar ikke dette gå så veldig innpå meg lenger og forstår også hvordan de som ønsker henge med meg av feil grunner tenker. De ønsker å nå sine mål ved å bruke andre og det må de gjerne gjøre. Det hadde vært mye bedre om de bare var ærlig på det og spurte meg rett ut om det var noe de ønsket framfor å late som om de var venner for å få meg til å gjøre det de ønsker jeg skal gjøre for de.

Jeg har heller ikke noe problem med å henge med disse menneskene, men jeg slipper de bare ikke helt inn og deler alt med de. Det fungerer fint å tilbringe tid med disse menneskene så lenge jeg holder de på en armlengdes avstand. Jeg velger å beholde de som bekjente og det fungerer helt fint. Etterhvert har jeg blitt flinkere til å sortere og prioritere hvilke mennesker jeg ønsker å ha i mitt liv.

Sandra på bildet ovenfor er en ekte venn som jeg møtte under PT utdannelsen. Hun visste ikke noe om meg fra før og vi har vært venner siden. Jeg har leid inn Sandra ved flere anledninger som en del av Team LA Lifestyle og hun er en lojal og dyktig samarbeidspartner og venninne jeg verdsetter høyt å ha i mitt liv. Hun er til å stole på.  Sandra er den som ikke bare er der når det er noe gøy som skjer. Hun er den som stiller opp også på de dårlige dagene. Jeg er takknemlig for å ha Sandra i mitt liv og jeg gleder meg til å fortsette å samarbeide med Sandra i Team LA Lifestyle framover.

 

Det skjer mye i kulissene og på bildet er vi på Ordentlig gym på photoshoot til nye prosjekter vi har sammen 🙂

Jeg er glad for at jeg har ekte venner som bryr seg om meg  og ikke bare hvilken status jeg har eller hva jeg eier.

Ta vare på de ekte menneskene i livet ditt som virkelig bryr seg om deg <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *