Det er ikke en selvfølge at det varer livet ut..

IMG_0148

Foto: Pinterest

Noen er stolt av å ha vært gift i over 20 år. Det synes jeg på mange måter er veldig imponerende. Og spesielt til de som i tillegg har mange barn.  Samtidig er ikke mitt mål å gifte meg og få masse barn. Når jeg hører om noen som har vært gift så lenge tenker jeg først og fremst på alle kamelene de har måttet svelge. Jeg vet altfor mye om hva som skjer bak fasaden i menneskers liv til å tenke at det er så fantastisk som det kan se ut for enkelte på Facebook. Javisst er det helt sikkert noen som tidvis har et velfungerende forhold. Men om man er litt realistisk vet man jo at vi alle møter på ulike utfordringer i livet.

Mitt kjærlighetsliv ser jo ikke akkurat perfekt ut og det har jeg lært meg å leve med.  Mitt kjærlighetsliv bruker media til å underholde folk og det kan jeg by på… Etterhvert har jeg blitt hardhudet og det går rett og slett ikke innpå meg mer. Før synes jeg det var veldig trist og ikke lykkes i kjærlighet og det var vondt at mitt kjærlighetsliv hadde underholdningsverdi for pressen og deres lesere. Nå velger jeg heller å holde fokus på LA Lifestyle og arbeidet mitt.

Selv er jeg opptatt av å leve nå og om det er noe jeg ikke er happy med i livet mitt endrer jeg det.I motsetning til mange andre mennesker er jeg ikke redd for utfordring og endringer i livet mitt. Jeg liker det!

I forhold er det mange ting som skal stemme. Det handler om så mye mer enn det kjærlighetsklisset man ser på amerikanske kjærlighetsfilmer. Når man er 20 tror man kanskje det skal komme en mann ridende på en hvit hest og redde seg, kjøpe en stor diamantring og at man skal gifte seg i et fancy bryllup. Hva vet jeg. Jeg tenkte aldri sånn og jeg ser ting med helt andre øyne nå enn da jeg var 20 hvertfall.

Faktisk, må jeg innrømme at jeg med årene har blitt mindre romantisk og mer realistisk. Jeg er opptatt av å stå på egne bein og jeg mener at kjærlighet bør handle om partnerskap hvor man utfyller hverandre , har god kommunikasjon og gjør hverandre bedre. Altså har de kvalitetene jeg kanskje så etter i en mann da jeg var yngre endret seg.

Men.. Jeg er nok mer opptatt av hvordan jeg selv har det enn hva naboen mener om mitt kjærlighetsliv. Jeg er mer opptatt av å leve nå og å gjøre det som føles rett. Samtidig er jeg opptatt av at man eier aldri et annet menneske. Du kan risikere å miste din partner nårsomhelst. Så aldri ta det for gitt. Bare fordi man har blitt sammen eller gift betyr det ikke at det er slik det vil bli for alltid. Man må hver eneste dag jobbe for det. Det krever mye å opprettholde en god relasjon over tid og det er viktig å sette av tid. Selv  er jeg altfor glad i LA Lifestyle og jobber altfor mye. Derfor er det ikke lett for en mann å få plass i mitt liv. Dessuten opplever jeg ofte at menn konkurrerer med meg da de ikke takler at jeg er bedre enn de. Menn SIER de liker sterke hardworking kvinner. MEN.. De vil helst at du skal tjene litt mindre enn de og få litt mindre oppmerksomhet enn de.. Det finnes kanskje noen få menn der ute som er selvsikre nok til å sette pris på en hardworking bestemt kvinne som vet hva hun vil ha.

Jeg mener det ikke er en selvfølge at noen elsker det for resten av livet. Det kan gå over. Kjærlighet og forhold handler om så mye mer.

Familievernkontoret driver med familierådgivning og parterapi og jeg personlig synes det er mye bedre å kontakte noen utenforstående å jobbe med et forhold for at det skal bli enda bedre enn å holde fasaden og ha det vondt.

http://www.bufdir.no/Familie/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *