My Angels in Anti AS :)

IMG_9744

Jo eldre jeg blir jo mer bevisst blir jeg på hvor viktig det er å ha et godt team i ryggen. Det er kun 24 timer i døgnet og det er begrenset hvor mye jeg rekker å gjøre på egehånd samtidig som det er langt fra alt jeg kan. Etterhvert har jeg innsett at det beste er om jeg kan gjøre det jeg er best på og delegere bort resten.  Det var mye takket være Therese Drabløs i Sony Music at jeg klarte å få en god start på endringen av meg selv og min merkevare da jeg startet i 2008. Jeg kom fra et management som tenkte «all pr god pr» , så det ble en stor endring når jeg skulle være mer autentisk og stå for det jeg gjorde og sa. Først måtte jeg jo finne ut av hvem jeg var og hva jeg brant for siden jeg hadde mistet meg selv etter å ha latt meg styre i flere år. Therese var flink til å holde meg i nakkeskinnet og på rett spor samtidig som hun lot meg lytte til min egen magefølelse og forsøkte ikke presse meg til noe som ikke føltes riktig for meg. Hun var genuint god, satte grenser og ivaretok mine verdier. Jeg visste at hun ville meg godt, hun var veldig strukturert og hver fredag fikk jeg ukesrapport . Jeg hadde sterk tillit til henne og følte meg respektert. Jeg har opp igjennom karrieren jobbet med menn som hele tiden tenker «Sex selger» og foreslår at jeg skal stille i bikini hele tiden da de mener det skaper mest mulig cash. Selv er jeg mer opptatt av integritet og kongruens og å formidle min lidenskap i håp om å inspirere andre mennesker og kunne gjøre en forskjell.  Heldighvis har jeg sluttet å tråkke over mine egne verdier for å være en pleaser. Jeg har ikke noe problem med å vise fram kroppen min, men det gjør jeg når jeg selv har lyst til det og når det gagner meg.  Jeg kler ikke av meg for at mannfolk skal tjene penger på kroppen min. Nå har jeg et team i ryggen bestående av vakre, talentfulle hardworking kvinner 😉 Jeg har inngått et samarbeid med Anti AS

Anti står for A NEW TYPE OF INTERFERENCE – altså det å bryte gjennom støyen. Om det er visuell , lyd eller kommunikasjonstøy. Det betyr at vi alltid skal utfordre oss selv Og alle vi jobber med og for til å være tydelige og aktuelle. Vi skal overraske og begeistre.
I Anti Brandpeole er vi opptatt av å bygge, jobbe sammen med og utvikle sterke merkevarer – ofte er merkevaren en person.

unnamed

 

Carrie Clarke/Brandpeople Account Manager / Booking 

(Øverst til venstre) Carrie er kjent for å være direkte og rett på sak. Ønsker du ærlige svar er hun rett person å snakke med. Hun er definitivt tilhenger av tydelig kommunikasjon og ærlighet.  Tidligere jobbet Carrie som eventansvarlig i artistpartner og nå bookingansvarlig. Carrie booker mine foredrag, spillejobber eller events hvor jeg har personlige opptredener. Hun har også full kontroll på min kalender, booking av flyreiser og alt annet som skal tilrettelegges for at min hverdag skal være i flyt. Carrie er VERY organised and I <3 it! 🙂

Marte Schei/ Account Director
PR & Brandpeople aka Miss Communication Queen


(Nederst til høyre) Marte kjenner «ALLE» og er virkelig et av mine store forbilder når det kommer til kommunikasjon. Hun kan ha god kjemi med alle slags mennesker og skaper alltid god stemning. Hun er en solstråle som alltid gjør meg i godt humør 🙂 Marte har alltid god oversikt og får med seg hva som skjer i verden. Hun er smart, sprudlende, tøff og direkte. Vi har samarbeidet ved flere anledninger på ulike prosjekter siden jeg jobbet som modell og artist for mange år tilbake. Jeg ble først kjent med henne da hun jobbet i Northface og jeg jobbet med sisteledds markedsføring og hun har booket meg inn som artist på events. Siden har Marte blant annet jobbet i PR byrået Gambit. Marte er medeier i Anti samtidig som hun er PR ansvarlig og tar imot alle pressehenvendelser og telefoner slik at jeg slipper bli distrahert mitdt i arbeidsdagen 🙂 Hun siler og gir meg kun den informasjonen som er relevant for meg og sørger derfor for at jeg får mindre stress i hverdagen. Hun er også den som sørger for mye av det praktiske når det gjelder planlegging av intervjuer, photoshoot. Utrolig viktig for min livskvalitet og hun er en super motivator.

Julianne Fjørtoft/PR Consultant aka Miss Nice girl

Julianne jobber sammen med Marte. Hun er trygg, rolig og snill. Vakker tvers igjennom. (Øverst til høyre)

Jeg startet å jobbe med managementet Anti AS i desember. For meg er det veldig viktig å ha et management som styrer min hverdag og tar seg av alt jeg ikke har tid til slik at jeg får mer frihet og flyt i min hverdag. Vi kommer langt alene, men vi kommer så mye lenger i team. I startfasen brukte vi mye tid på å bli kjent, rydde opp og avslutte avtaler som ikke var hensiktsmessig for veien videre samt finne gode arbeidsrutiner og legge en plan og strategi for veien videre. Nå har vi jobbet sammen en stund og jeg har blitt mer kjent med hvilke forventninger jeg kan ha til teamet mitt og hvordan rutiner vi har på ulike ting. Det føles godt å ha et team i ryggen og en sprudlende heiagjeng 🙂

Anti jobber med blant annet med disse personlighetene:

Antipeople

Rockestjerne og programleder: Atle Pettersen, Superblogger, forfatter og fashionista Celine Aagard,Superduoen Madcon og Programleder Stian Blipp som også er deleier av selskapet Anti AS.

www.anti.as

2 Comments on “My Angels in Anti AS :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *