Jeg skriver ny bok – Hva ønsker du at jeg skal skrive om?

IMG_9728

En stund var jeg lenge i tvil på om jeg hadde lyst til å skrive flere bøker, men nå har jeg fått igjen min glede over å skrive og formidle. Gjennom årene har jeg tilegnet meg mye kunnskap. De seneste årene har jeg vært igjennom en ny bevisstgjøringsprosess og endring. Nå ønsker jeg å inkludere dere i min bokskriving. Foreløpig har jeg ikke bestemt meg 100% for innholdet i boken og for når boken skal ut, men jeg har kommet et stykke på vei.Det jeg ønsker med boken er å dele mine erfaringer for å kunne inspirere andre positivt.

Har du tanker , ideer eller ønsker om hva jeg skal skrive om i min neste bok må du gjerne skrive en kommentar her på bloggen 🙂 Jeg setter stor pris på alle forslag!

Jeg reiser til min far i Spania på ferie i juli og da skal jeg skrive, trene , sove , sole meg og spise. Det skal bli godt å gå inn i en kreativ skriveboble <3

One Comment on “Jeg skriver ny bok – Hva ønsker du at jeg skal skrive om?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *