Endring er spennende

5194edc0d44015dfa2e62a68f270679c

Det er så utrolig deilig når ting begynner å løsne og det jeg hadde tro på viser seg å faktisk være mulig. Daglig får jeg bekreftelser på at valget jeg tok om å gjøre en endring i livet mitt i 2008 var rett. På veien mot mine mål er det absolutt dager hvor jeg er i tvil og noen ganger har jeg hatt lyst til å gi opp også. Men når jeg vil noe sterkt nok er jeg villig til å tåle mye smerte og motgang for å nå mine mål. Og jeg må innrømme at følelsen av å nå målet er ekstra god når jeg har jobbet hardt over lengre tid i motvind.

På veien mot målene mine kan det utenifra se ut som om jeg har full kontroll til enhver tid , men det har jeg ikke alltid. Det er mye prøving og feiling for å finne den rette veien. Noen ser bare toppen av isfjellet og derfor ikke det harde arbeidet som ligger bak.

success

Det er krevende å endre en innarbeidet merkevare slik «Lene Alexandra» (Boobs Lene) var, men samtidig utrolig utfordrende og spennende. Først og fremst måtte jeg starte med å finne kjernen i hvem jeg var. Det er viktig å kjenne etter sin egen magefølelse og leve i tråd med sine verdier. Det er viktig å være bevisst på sine styrker og svakheter og ikke minst på målet og lidenskapen. Samtidig er det lurt å ha en strategi og en plan på veien mot målet. Og hver gang du møter motgang og gjør feil, må du bare reise deg igjen og fortsette målrettet mot målet. Det som har skjedd får du ikke gjort noe med. Men det som skjer i dag og framover kan du faktiske påvirke i den retning du ønsker om du spiller dine kort rett.

Det har vært mange som har tvilt på veien mot mine mål og enkelte dager har jeg tvilt selv. Heldigvis har jeg hatt mennesker i mitt liv som har hatt troen på meg. Jeg har ligget på gulvet og grått til tider. Det har ikke vært lett å gjøre endringen fra glamourmodell og «Boobs Lene » til den jeg er i dag. Mange som har blitt kjent med meg som treningspersonlighet i media kjenner ikke til min bakgrunn. Det har tatt meg ca. 6 år å gjøre denne endringen og høyst sannsynlig vil jeg fortsette å være i en endringsprosess igjennom hele livet. Jeg er glad jeg ikke visste alt jeg vet i dag og hvor lang tid det ville ta. Heldighvis var jeg godtroende og trodde det ville skje mye raskere. Jeg har hatt tilbakefall og nedturer, men endringen har vært SÅ verdt det når jeg nå ser tilbake på reisen jeg har vært igjennom og alt jeg har lært og erfart på veien.

Før jeg valgte å gjøre endringen var jeg klar over at det var mye hardt arbeid som måtte til, men jeg kunne også forutse at det var bedre for meg og min helse i framtiden. Jeg var overbevist om at det ville gi meg flere bein å stå på og mange flere muligheter. Nå har jeg kommet dit og jeg er så utrolig glad for at jeg ikke lyttet til de som tvilte på meg. Det vil alltid være noen som ikke har fått det til selv som forsøker å dra andre ned.

Det var blant annet en som jobber i et kjent TV program som sa til min daværende manager i Sony «Nå må dere passe på så Lene Alexandra ikke blir for kjedelig da».

En kjent journalist i et av landets største aviser sa » Hun kommer aldri til å klare å reskape seg selv»

Ja, visst, sex selger. Blondt hår og store pupper gir mange klikk, flere lesere og avisene tjener mer penger. Jeg bidro i mange år på dette området, men jeg måtte gå videre i mitt liv. Jeg kunne ikke være alle andres pleaser. Det var på tide å ta kontroll i mitt eget liv. Det var viktig for meg å leve i tråd med mine verdier og kunne stå for de valgene jeg tok. Jeg er SÅ stolt over hvor langt jeg har kommet siden den tiden, selv om jeg også hadde det kjempegøy «back then». Nedenfor på bildet opptrer jeg på VG-lista Topp 20 med «My boobs are okay». Jeg fikk realisert en av mine store drømmer og det var noe av det råeste jeg har gjort noensinne! 🙂 Det var et så profesjonelt team som jobbet med VG-lista og jeg ble så godt tatt vare på. En av de beste sommerne i mitt liv.

Trondheim/VG: VG LISTA topp 20. Lene Alexandra Øien.

Underveis mot et mål vil det alltid være noen som forsøker å trykke deg ned. Jeg glemmer fortsatt ikke min daværende manager sine ord da jeg sa jeg hadde lyst til å være artist:

«Det er uansett aldri noen som kommer til å ta deg seriøst med din bakgrunn som realitydeltaker og glamourmodell»

Derfor kunne jeg likegodt spille på sex, mente han. Ung og usikker som jeg var tenkte jeg at det var min eneste mulighet og at jeg ikke var flink nok. Derfor tok jeg valget om å gi bånn gass med låten «My boobs are okay» . Dette resulterte i at låten ble en hit i Norge og flere andre land.

Aldri la noen fortelle deg at du ikke er bra nok!

11078136_1584867975131054_1649134686053798298_n

Jeg trives fortsatt på scenen, men jeg brenner først og fremst for å inspirere til treningsglede, mestring og god livskvalitet gjennom fysisk og mental trening.

Lene_Alexandra__115173516x9-1

Jeg har mine faste kunder innen mental og personlig trening hvor vi jobber mot å nå kundens mål enten det er livsstilsendring, styrkemål eller å komme seg opp igjen etter å ha blitt utbrent.

Setermoen.FotoMortnIMG_9754

 

Jeg har begynt å holde foredrag om min reise basert på boken «Bra Nok!» og skal blant annet holde foredrag på Kvinner i tiden i Bodø 9.desember hvor jeg er så heldig å få stå på scenen med talentfulle kvinner som Wenche Myhre, Mia Tørnblom og Berit Nordstrand.

I mitt foredrag snakker jeg om:

Mot til å tørre å ta sjanser

Frihet til å være seg selv

og ikke minst, det å akseptere seg selv som bra nok!

Lene Alexandra Oslo Marataon

 

Det er mulig å gjøre en endring om du virkelig vil det!

Det er viktig at målet har en verdiankring. Dvs at det virkelig betyr noe for deg. Jeg ønsket å ha flere bein å stå på og gjøre noe meningsfullt. Det var viktig for meg å kunne jobbe med noe som handlet om mer enn meg selv. Hvor jeg kunne være med å gjøre en forskjell slik jeg gjør i dag. Jeg hadde også behov for å bli respektert som menneske. Riktignok innså jeg at det var først og fremst jeg som var nødt til å repspektere meg selv først 🙂

DB_la god torsdag-979

 

Jeg glemmer aldri coveret på Dagbladet God torsdag. Jeg var på coveret på en avis uten silikonpuppene. Jeg hadde altså en verdi uten å være et sexsymbol. Det var mulig å endre og jeg kunne faktisk dele min historie i håp om å kunne inspirere andre til å tørre å følge sine drømmer. Jeg var blitt personlig trener og jeg kunne inspirere andre mennesker til å bli en bedre utgave av seg selv. Selvfølgelig finnes det et liv utenfor media også, men jeg brenner for å inspirere andre og derfor setter jeg pris på å få lov til å bruke min stemme til noe positivt.

bra-nok-lene-alexandra-2637936-1000x1000Det å skrive boken Bra Nok! og å gi den ut ble visst mye mer krevende enn jeg var klar over. spesielt siden jeg hadde mine utfordringer privat den tiden, men jeg valgte å gjøre mitt beste og boken havnet på bestselgerlisten og er nå utsolgt.

Mine hverdag består nå av å trene mine faste PT kunder på www.klinikkfrogner.no som ligger i 2 etasje i bygget hvor jeg nå bor, gjøre foredrag, sitte på mitt hjemmekontor som jeg er så glad i og skrive blogg og svare på intervjuer. Jeg går også coachingutdannelse nå hos Coachteam og starter Trinn 2 neste uke. Jeg er ferdig utdannet som coach våren 2016 🙂

ALDRI LA NOEN FORTELLE DEG AT DU IKKE KAN! 

YES WE CAN !

5 Comments on “Endring er spennende

    • Den er utsolgt tror jeg. Men det kan nok være mulig å finne den på ebok? 🙂 Takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *